Keskipivn aave
Ei saatavilla

Keskipäivän aave

Moravia, Alberto

Nuori näytelmäkirjailija Riccardo Molteni on ryhtynyt rahan takia elokuvakäsikirjoittajaksi ja lähtee vaimonsa kanssa Caprille valmistamaan käsikirjoitusta Odysseus-elokuvaan. Kirjailijaa mietityttää elokuvahankkeen kaupallisuus, mutta kauniilla ja aurinkoisella saarella keskiöön nousee kuitenkin hänen vasta pari vuotta kestänyt avioliittonsa.
Hiljalleen nuoren parin mutkistunut suhde alkaa kutoutua Odysseuksen ja Penelopen tarinaan, jota Riccardo yrittää työstää käsikirjoitukseksi. Kirjailija yrittää hyväksyttää omaa näkemystään Homeroksen runollisesta sankarista tuottajalla ja ohjaajalla.
Caprin komeat ja seesteiset maisemat sekä meren tasainen aaltoilu luovat vahvan kontrastin nuoren kirjailijan levottomalle mielentilalle ja myrskyävälle ihmissuhteelle. Onko arkeen enää paluuta?

”Ihmisten tunteiden kehityksen Moravia paljastaa vähä vähältä, kokoaa sen kappaleittain kuin palapelin mestarilisen varmavaistoisesti, erehtymättä, horjahtamatta kertaakaan - -.” - Impi Varsila, Aamulehti

Kustantaja: Tammi pokkarit
Sidosasu: Pokkari
ean: 9789513148430
Ilmestymisvuosi: 2009
Kirjastoluokka: T84.2 Kaunokirjallisuus

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.