Eroottisia tarinoita

Eroottisia tarinoita

Moravia, Alberto

Italialaisen kertojamestari Alberto Moravia on monissa teoksissaan käsitellyt oivaltavasti ja persoonallisesti erotiikkaa, tätä elämän vahvaa käyttövoimaa. Tässä kirjassa on kaksikymmentä tarinaa, jotka liikkuvat sen saman asian ympärillä. Eros, on, kuten aina, monikasvoinen: tarinat ovat milloin haikeita, milloin riemastuttavia, joskus hillittyjä ja joskus häkellyttäviä, mutta aina nautittavia.

Tarinoissaan Moravia ottaa lukijan vierelleen seuraamaan elämää ja erotiikkaa: naisia, jotka naisia rakastaen kärsivät Baudelairen Tuomittujen naisten tuskat; miehiä jotka etsivät intohimonsa kadotettua kohdetta kuolleista ja elävistä, naisista ja pikkutytöistä; virkamiehiä, taiteilijoita, prostituoituja, hienostorouvia. Kaikkea kirjailija katsoo huvittunein silmin, mitään kaihtamatta. Samalla hän osoittaa, mitä Eroksen takan usein on: Saatana, joka on oivaltanut, että ihmiset saa Eroksen avulla mihin tahansa. ja Saatanan salajuonet Moravia paljastaa paljon nähneen ja kokeneen miehen syvällisellä ymmärtämyksellä.

Kustantaja: Tammi
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9513061841
Ilmestymisvuosi: 1983
Kirjastoluokka: 842 Kaunokirjallisuus

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.