Vuosi 1934
10,00€ Osta
HUOM: Kirja on käytetty

Vuosi 1934

Moravia, Alberto

Arvoituksellinen ja unenomainen seikkailu, jossa Moravia kertoo epätoivon ja itsemurhan, kuvitelmien ja todellisuuden salaisuuden jännitysromaanien yllätystekniikkaa käyttäen. Mikään ei ole sitä miltä näyttää, hahmot ovat teatteria, vain jotkut heistä todellisia.

Poliittista ulottuvuutta romaani saa ajankohdan todellisuudesta, kun kunkin henkilön suhde fasismiin vähitellen paljastuu. Fasistinen yhteiskunta on Lucion epätoivon perimmäinen syy, hän on kuitenkin päättänyt kestää sen. Beate ei halua kuolla koska ei siedä kansallissosialismia. Hänen miehensä on puolueen edustaja, mutta toimii salassa oppositiossa. Vain Trude on innokas käännynnäinen, kansallissosialisti ja samalla iloinen materialisti. Mutta voiko tällaista ihmistä olla lainkaan olemassa?

Romaanissa toistuvat monet Moravian maailmalle tyypilliset aiheet: nuoren intellektuellin vieraus omassa ajassaan ja yhteiskunnassaan, elämisen lopullinen, metafyysinen epätoivo ja koskaan tyydyttymätön rakkaus. Mutta tällä kertaa Moravian pessimistinen maailmankuva on kuin kertovan minän, Lucion, nuoruuden ja kiihkeyden läpitunkema. Vuosi 1934 on 74-vuotiaan kirjoittajansa luomisvoiman hämmästyttävä näyte.

Kustantaja: Tammi / Keltainen kirjasto
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9513056651
Ilmestymisvuosi: 1982
Kirjastoluokka: 842 Kaunokirjallisuus

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 4
Tilattavissa verkosta
Saatavilla käytettynä1
Ota yhteyttä (09) 611 290 tai [email protected]
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.