Lätkä-Laurin kesälajit

Lipasti, Roope

Miten käy kesän treenien?

Lätkä-Laurin joukkue testaa kesäurheilulajeja. Hauska ja runsaasti kuvitettu tietokirja tutustuttaa lukijan kesällä harrastettaviin lajeihin aina uimahypyistä ja rantalentiksestä parkouriin ja yleisurheiluun.

Lätkä-Laurin valmentaja puhkaisee vahingossa kuplahallin, jossa kesän lätkätreenit piti pitää. Ei auta, kuntoa on pidettävä yllä ja joukkue lähtee rohkeasti kokeilemaan kesälajeja. Lätkäjunnuille selviää, että golfpalloa ei lämitä niin kuin kiekkoa ja että tenniksen oudon pistelaskun keksivät ranskalaiset. Ja Lauri haluaa tietysti testata ihmeräpyläänsä pesäpallossa.

Superhauska tietokirja kertoo mm. kuinka nopeasti ihminen voi uida ja mitä ensimmäisillä painijoilla oli yllään antiikin Kreikassa. Teos on jatkoa Lätkä-Laurin jääkiekkokirjalle.

"Lätkä-Laurin jääkiekkokirja on kuin lukisi Aku Ankkaa, Tatua ja Patua sekä Mauri Kunnasta samalla kertaa." - Mari Viertola, Turun Sanomat

Kirjailija Roope Lipastin (s. 1970) ja kuvittaja Harri Oksasen (s. 1973) yhteistyö on synnyttänyt yhteensä jo kymmenen suosittua Lätkä-Lauri-kirjaa, joita on myyty yhteensä yli 100 000 kappaletta.

 

Kustantaja: WSOY
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789510503317
Ilmestymisvuosi: 2024
Kirjastoluokka: L 79.1

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto Tulossa0
Tilattavissa verkosta Ennakkotilaus
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.