Aavepartio ja kaamea kummituskyyti

Lipasti, Roope

Aavemaista menoa tivolissa!

Karmivan hauskat Aavepartio-lastenromaanit houkuttavat alakoululaiset kääntämään sivua - jos vain uskallusta riittää! Helppolukuinen, runsaasti kuvitettu Lukupalat-sarja on tehty juuri lukemaan oppineille.

Aavepartiolaisten opettaja lähettää oppilaansa luontoon keräämään kasveja. Retki saa yllättävän käänteen, kun metsän keskeltä löytyy sammaloitunut ja hylätty tivoli. Pahaa aavistamattomat lapset istahtavat ruostuneen kummitusjunan vaunuun, joka lähteekin liikkeelle...

Aavepartio on Lukupalat-sarja, jossa kohtaa jännittävä, tarpeeksi lyhyt teksti sekä humoristinen ja vauhdikas värikuvitus.

Roope Lipasti (s. 1970) kirjoittaa sekä lapsille että aikuisille. Lipastin Lätkä-Lauri ja Aavepartio kuuluvat Lukupalojen luetuimpiin sarjoihin.

Mari Luoma (s. 1993) on sarjakuvantekijä ja lastenkirjakuvittaja. Kuvitusten lisäksi Luoma on kirjoittanut Romeo ja hirviöt -sarjakuvaa sekä Ihan tavallinen hirviöperhe -lastenromaanin.

 

Kustantaja: WSOY
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789510503393
Ilmestymisvuosi: 2024
Kirjastoluokka: L 84.2

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha1
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.