Kopterijengi T-RX 3: Kaaos kaupungissa

Lipasti, Roope

Dinokopteri ja pelastusjengi jälleen vauhdissa!

Mikä neuvoksi, kun sähkökatko sekoittaa kaikkien elämän? Kaaos kaupungissa on kolmas osa vauhdikkaassa sarjassa, jossa seurataan eläinpelastusjengin ja heidän upean dinokopterinsa seikkailuja.

Kopterijengin kotikaupungissa voimalaitos ei toimi niin kuin pitäisi. Kun pelastajat tutkivat tilannetta, selviää, että oravaperhe on tehnyt pesänsä voimalan uumeniin. Mutta voi: pelastustehtävä menee pieleen! Kopterijengi saa aikaiseksi hirmuisen oikosulun, ja koko kaupunki pimenee. Toimimasta lakkaavat niin jäätelökauppiaan pakastin kuin kaikki liikennevalot, ja edessä on täysi kaaos. Tästä pelastustehtävästä tulee paitsi hurjan vaarallinen, myös pilkkopimeä! Kopterijengi T-RX on kuvakirjasarja täynnä huumoria, vauhtia ja vaaratilanteita, ja se sopii kaikille seikkailijoille sukupuolesta riippumatta.

Roope Lipasti on monipuolinen kirjailija ja kolumnisti, joka lastenkirjailijana tunnetaan erityisesti Lätkä-Lauri-sarjasta.

Emiel Inkeri Nikula on animaatio- ja pelialalla työskennellyt palkittu kuvittaja.

 

Kustantaja: WSOY
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789510490785
Ilmestymisvuosi: 2023
Kirjastoluokka: L85.22

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen1
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha1
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.