Aavepartio ja luurankotanssi

Lipasti, Roope

Aavepartio kauhujen oppitunnilla!

Karmivan hauskat Aavepartio-lastenromaanit houkuttavat alakoululaiset kääntämään sivua - jos vain uskallusta riittää! Helppolukuinen, runsaasti kuvitettu Lukupalat-sarja on tehty juuri lukemaan oppineille.

Aavepartio kohtaa elämänsä hirveimmän oppitunnin, kun koulun uusi opetusluuranko ei olekaan niin eloton kuin voisi toivoa. Luuranko tekee koulunkäynnistä turhankin jännittävää, ja opettajan ehdottaessa yökoulua alkavat aavepartiolaisten puntit tutista toden teolla!

Aavepartio on Lukupalat-sarja, jossa kohtaa jännittävä, tarpeeksi lyhyt teksti sekä humoristinen ja vauhdikas värikuvitus.

Roope Lipasti (s. 1970) kirjoittaa sekä lapsille että aikuisille. Lipastin Lätkä-Lauri- ja Aavepartio-sarjat kuuluvat Lukupalojen luetuimpiin.

Mari Luoma (s. 1993) on sarjakuvantekijä ja lastenkirjakuvittaja, joka on tehnyt lisäksi peligrafiikkaa. Luoma julkaisee lapsille myös Romeo ja hirviöt -sarjakuvaa.

 

Kustantaja: WSOY
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789510491287
Ilmestymisvuosi: 2023
Kirjastoluokka: L84.2

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen3
Rosebud Citycenter1
Rosebud Kaivopiha1
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.