YLI 25 EURON OSTOKSET SUOMEEN ILMAN POSTIKULUJA (raja normaalisti 50 €, tarjous voimassa 30.4.24 klo 23:59 asti)

Heinähatun ja Vilttitossun kaverikirja

Nopola, Sinikka; Nopola, Tiina

Heinähattu ja Vilttitossu -- iloista menoa jo 35 vuotta!

Synttärivuoden kunniaksi julkaistaan Heinähatun ja VIlttitossun ikioma kaverikirja, joka sisältää mm. vinkeitä visailuja ja herkullisia reseptejä Alibullenin neitien kokoelmista. Heinähatun isonsiskon opas ja Vilttitossun vinkkinurkka viihdyttävät myös lukijoita.

Kirjassa on runsaasti kaverisivuja, joista Heinähattu ja Vilttitossu ovat täyttäneet omansa malliksi. Arvaatko kumman siskoista lempisanonta on "lällälällällieru"? Ja kumman lempieläin on kottarainen?

Hauskasta kuvitukset ovat Salla Savolaisen käsialaa. Teoksen tekstit ovat osittain peräisin 2009 julkaistusta Heinähatun ja Vilttitossun ystäväkirjasta.

Salla Savolainen (s. 1962) on kiitetty ja monipuolinen kuvittaja, jonka kädenjälki näkyy lukuisissa lastenkirjoissa. Hän on kuvittanut mm. Riina Katajavuoren, Tove Appelgrenin, Leena Virtasen, Tapani Baggen sekä Sinikka ja Tiina Nopolan lastenkirjoja ja kirjoittanut ja kuvittanut myös neljä omaa kuvakirjaa. Savolainen on ollut kolmesti Finlandia Junior -ehdokkaana, ja vuonna 2005 hänelle myönnettiin Grafia ry:n jakama Rudolf Koivu -palkinto kuvituksesta Leena Virtasen kirjoittamaan Pikku Xing -kuvakirjaan.

 

Kustantaja: Tammi
Sidosasu: Pehmeäkantinen
ean: 9789520459956
Ilmestymisvuosi: 2024
Kirjastoluokka: 79.8

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha1
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.