YLI 25 EURON OSTOKSET SUOMEEN ILMAN POSTIKULUJA (raja normaalisti 50 €, tarjous voimassa 30.4.24 klo 23:59 asti)

Risto Räppääjä ja viileä Venla

Nopola, Sinikka; Nopola, Tiina

Suosikkileffan verraton tarina vihdoin kirjana!

Mari Rantasilan ohjaama Risto Räppääjä ja viileä Venla (2012) on yksi suosituimmista Risto Räppääjä -elokuvista. Räppääjä-fanien toive toteutuu, kun elokuvan tarina ilmestyy kirjana, joka perustuu Sinikka ja Tiina Nopolan alkuperäiseen elokuvakäsikirjoitukseen. Humoristisessa tarinassa päähenkilöt joutuvat muutaman päivän aikana identiteettikriisiin.

Risto ja hänen paras ystävänsä Nelli Nuudelipää matkustavat kesälomalle Aurinkosaareen, missä topakka Elvi-täti toimii lomakeskuksen emäntänä. Lomanvietto sujuu hyvin Elvin komentelusta huolimatta, mutta sitten paikalle ilmestyy muodikkaasti pukeutunut, todella cool Venla! Nelli ihastuu heti hiukan vanhempaan tyttöön, alkaa matkia tämän aikuismaisia eleitä ja laulaa: "Chillaa, chillaa, chillaa, chillaa, tää on mageeta ja coolii. Feidaa, feidaa, feidaa, feidaa, kaikki mikä on fuulii..."

Tyttöjen lapselliseksi leimaama Risto jää yksin ja ulkopuoliseksi, onko hänen lomansa aivan pilalla?

Elvi-täti puolestaan näyttää tunteellisen puolensa, kun hän äkkää, että Venlan isä, tikanheittomestari Uolevi Horsmaniemi on hänen vanha naapurinsa. Löytävätkö nuoruudenystävät yhteisen sävelen? Ja huomaavatko Rauha Räppääjä ja Lennart Lindberg itsessään häivähdyksen vakaasta aikuisuudesta?

Risto Räppääjä ja viileä Venla kertoo ystävyydestä, yksinäisyydestä ja siitä, että jokainen voi olla onnellisesti oma itsensä.

 

Kustantaja: Tammi
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789520452995
Ilmestymisvuosi: 2023
Kirjastoluokka: L84.2

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen2
Rosebud Citycenter1
Rosebud Kaivopiha5
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.