Heinähattu, Vilttitossu ja tanssiva konstaapeli

Nopola, Sinikka; Nopola, Tiina; Nopola, Matias

        Heinähattu ja Vilttitossu pääsevät viikoksi Alibullenin neitien taloon, sillä vanhemmat Hanna ja Matti ovat ’Opi hiljentymään’ -leirillä. Vilttitossu innostuu kuullessaan, että Alibullenin neidit ovat saaneet kerran olla morsiusneitoja. Vilttitossukin haluaa pukeutua hienoon pönkkähameeseen ja kantaa morsiamen huntua. Minun täytyy panna töpinäksi, jos aion morsiusneidoksi vielä tänä kesänä, hän miettii.

Vilttitossu löytää sopivan morsiamen. Hän kirjoitaa Heinähatun avustuksella kosintakirjeitä, mutta morsianehdokas ei tiedä hääsuunnitelmista mitään. Kirjeet on osoitettu toiselle kylän konstaapeleista. Poliisiasemalla kirjeet aiheuttavat hämmennystä. Jos tässä joudutaan naimisiin, pitää kai aloittaa häävalssiharjoitukset, konstaapelit toateavat.

Mutta päätyvätkö kirjeet oikealle sulhaskokelaalle? Miksi konstaapeli Rillirousku ottaa tanssiaskelia ja poimii niityllä kukkia? Eräänä yönä romanttinen serenadi herättää Alibullenin neidit. Kuka pihalla laulaa? Kummalle neideistä serenadi on tarkoitettu? Päätyykö Vilttitossu morsiusneidoksi?       

Kustantaja: Tammi
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789513128180
Ilmestymisvuosi: 2008
Kirjastoluokka: L84.2

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen2
Rosebud Citycenter1
Rosebud Maria1
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Kuopio1
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.