YLI 20 EURON OSTOKSET SUOMEEN ILMAN POSTIKULUJA (raja normaalisti 50 €, tarjous voimassa 25.2.24 klo 23:59 asti)

Supermarsu paljastaa salaisuuden

Noronen, Paula

Huh, nyt on jännittävää!

Supermarsu-Emilian koulussa kuhisee: rehtori järjestää oppilaille kilpailun siitä, kenen kanava saa eniten seuraajia.

Emilia ei voi määrällä kehua, sen sijaan rikasta Rasva-Anteroa seuraavat miljoonat ihmiset, kuuluisat tubettajatkin.

Emilia yrittää kaikkensa suosion lisäämiseksi, mutta mikään ei auta.Viimein hän epätoivoissaan tekee pahan, pahan virheen...

...ja paljastaa puolivahingossa Supermarsun koko maailmalle. Julkisuus riistäytyy käsistä, ja lopulta Jättiläismarsun on puututtava asiaan - kohtalokkain seurauksin.

Supermarsu-kirjat tunnetaan omaperäisestä huumoristaan ja oivaltavista teemoistaan. Vauhdikkaissa tarinoissa tavallinen arki vaihtuu lennosta jännittäviin seikkailuihin ja fantastisiin käänteisiin. Hörppäämällä marsunsa juomapullosta päähenkilö Emilia muuttuu Supermarsuksi, joka auttaa hädänalaisia ja taistelee vääryyttä vastaan. Tehtäviä hänelle jakelee kerrostalon kokoinen Jättiläismarsu, joka asuu Lahden mäkimontussa.

Supermarsu on saavuttanut suurta menestystä kirjojen lisäksi näyttämöllä ja valkokankaalla. Voipa hänet myös bongata Terveystalo-ketjussa.

Helsingissä asuva Paula Noronen on rakastettu kirjailija ja mediapersoona. Supermarsun lisäksi hänet tunnetaan mm. helppolukuisesta Yökoulu-sarjasta sekä Minna Kivelän kanssa kirjoitetuista Hulluista saduista.

Pietarsaarelainen Terese Bast on monipuolinen taiteilija, kuvittaja ja graafinen suunnittelija. Hänen kuvituksensa ovat tuttuja lukuisista suosituista lastenkirjoista.

 

Kustantaja: Tammi
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789520459918
Ilmestymisvuosi: 2024
Kirjastoluokka: L 84.2

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto Tulossa0
Tilattavissa verkosta Ennakkotilaus
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.