Supermarsu ja lööppilehmän tapaus

Noronen, Paula

Kun Emilian äiti lähtee opiskelemaan toiselle paikkakunnalle, Emilia muuttaa Marsu-Halosen kanssa isänsä luo asumaan. Isän luona on kaikki vinksallaan: matto vinossa, verhot ryppyiset ja leivänpaahtimessa vanha leipä. Kun isä vielä kaiken kukkuraksi menettää työpaikkansa, ei Emilia voi muuta kuin hävetä toimetonta isukkiaan. Asioita mutkistaa entisestään uusi koulukaveri, Mona Ranta, joka on ällöttävän mukava ja, mikä pahinta, Lasse Kaaltion suosikki.

Kun koulussa julistetaan suuri eläintentuottokilpailu, Simo ja Emilia päättävät näyttää muille. Kilpailun tarkoituksena on saada maatalon eläin tuottamaan roppakaupalla rahaa. Simo ja Emilia saavat hoidettavakseen Hilda-lehmän ja keksivät nerokkaan idean: Tehdään Hildasta maailmankaikkeuden ensimmäisen julkkislehmä niin voitto on varma! Vai onko...?

Hulvaton Supermarsu ja lööppilehmän tapaus on jatkoa Emilian päiväkirjan ensimmäiselle osalle, Supermarsu lentää Intiaan, joka valittiin vuonna 2007 Finlandia Junior -ehdokkaaksi.

 

Kustantaja: Gummerus
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789512077632
Ilmestymisvuosi: 2013
Kirjastoluokka: L85

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen1
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.