Supermarsu ja eläinten vastaisku

Noronen, Paula

Supermarsu eläimellisessä vauhdissa!

Supermarsu-Emilia on hoitanut hommansa erityisen hyvin ja ansaitsee Jättiläismarsun mielestä palkinnon: hän saa erikoisluvan tehdä supervoimillaan myös hauskoja ja vähän kiellettyjäkin juttuja! Ja niitähän on helppo keksiä, esimerkiksi yöllisessä huvipuistossa tai vaikka lentomatkalla Kreikkaan, minne Emilia lähtee perheensä kanssa. Perillä Supermarsu kuitenkin joutuu tositoimiin.
Rasva-Anteron isän omistamalle lomasaarelle ilmestyy yllättävän paljon tuttuja, sekä oppilaita että opettajia. Kukapa olisi arvannut, että koulun rehtori keikkailee turistioppaana! Idyllisellä saarella alkaa kuitenkin tapahtua outoja asioita: ihmisiä katoaa yksi kerrallaan, ensimmäisenä liikunnanopettaja Kike Välimaa. Paikallinen eläintarha on myös selvästi Supermarsun avun tarpeessa. Kovat olot piinaavat eläimiä, jotka keksivät äärimmäisen keinon selviytyäkseen.

Supermarsu-kirjat tunnetaan omaperäisestä huumoristaan ja oivaltavista teemoistaan. Vauhdikkaissa tarinoissa tavallinen arki vaihtuu lennosta jännittäviin seikkailuihin ja fantastisiin käänteisiin. Hörppäämällä marsunsa juomapullosta päähenkilö Emilia muuttuu Supermarsuksi, joka auttaa hädänalaisia ja taistelee vääryyttä vastaan. Tehtäviä hänelle jakelee talonkokoinen Jättiläismarsu.
Odotettu Supermarsu 2 -elokuva saa ensi-iltansa syksyllä 2022. Karvaisen supersankarin voi lisäksi bongata maanlaajuisen Terveystalo-ketjun odotushuoneista.

Lue meille äitikulta -blogista:
"Paula Noroselle on suotu huumorintajua isolla kauhalla. Ehkä jopa lapiolla. Hänen huumorinsa - niin omituista kuin se välillä onkin - naurattaa sekä aikuisia että lapsia, mikä ei hauskoiksi tarkoitetuissa kirjoissa ole mikään itsestäänselvyys!"

Helsingissä asuva Paula Noronen on rakastettu kirjailija ja tv-persoona. Supermarsun lisäksi hänet tunnetaan mm. helppolukuisesta Yökoulu-sarjasta sekä aikuisten suosikista, Tarja Kulhosta.

Pietarsaarelainen Terese Bast on monipuolinen taiteilija, kuvittaja ja graafinen suunnittelija. Hänen kuvituksensa ovat tuttuja monista suosituista lastenkirjoista.

 

Kustantaja: Tammi
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789520448226
Ilmestymisvuosi: 2023
Kirjastoluokka: L84.2

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen10
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha1
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.