YLI 25 EURON OSTOKSET SUOMEEN ILMAN POSTIKULUJA (raja normaalisti 50 €, tarjous voimassa 30.4.24 klo 23:59 asti)

Supermarsu ja outo toveri

Noronen, Paula

Supermarsulla on tassut täynnä töitä!

Lukuvuoden alkaessa rehtorilla on jännittäviä uutisia: Supermarsu-Emilian koulu on valittu EU:n viralliseksi kansainvälisyyskouluksi. Jättiläismarsulla puolestaan on Supermarsulle aivan erityinen tehtävä, josta tämä ei selviä yksin. Tarvitaan luotettava apuri - kuka kumma se voisi olla?

Emilian luokalle tulee uusi maahanmuuttajaoppilas, mutta tyttöjen ystävystyminen käynnistyy hitaasti. Simo on taas Rasva-Anteron kiusanteon kohteena ja rehtori päättää järjestää koulussa Idols-kilpailut. Supermarsua todellakin tarvitaan, aina Tukholmassa asti!

Paula Norosen tarkkanäköiset havainnot ja absurdi huumori villitsevät kaikenikäiset lukijat. Supermarsu ja outo toveri on sarjan neljäs osa, jossa on Terese Bastin uusi, verraton kuvitus.

Helsingissä asuva Paula Noronen on rakastettu kirjailija ja tv-persoona. Supermarsun lisäksi hänet tunnetaan mm. Yökoulu-sarjasta sekä aikuisten suosikista, Tarja Kulhosta.

 

Kustantaja: Tammi
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789520447694
Ilmestymisvuosi: 2024
Kirjastoluokka: L 84.2

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen1
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha2
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.