YLI 25 EURON OSTOKSET SUOMEEN ILMAN POSTIKULUJA (raja normaalisti 50 €, tarjous voimassa 30.4.24 klo 23:59 asti)

Stella Maris

McCarthy, Cormac

Pulitzer-palkitun kulttikirjailijan huikea sisarteos Matkustajalle.

"Cormac McCarthy on parempi kuin koskaan! - - Stella Maris ja Matkustaja yhdessä ovat McCarthyn uran rikkaimmat ja väkevimmät teokset. - - Kaiken julmuuden keskellä McCarthy päästää rohkeuden ja nerokkuuden valloilleen. Lopputulos ei ole heikkoa lepatusta, vaan elämää säkenöivä roihu."
- The Atlantic

Alicia on kapinallinen matematiikkanero, harhainen - ja liian kaunis tähän maailmaan. Ideoita sinkoilevassa dialogiromaanissa Alicia hakee kaiken merkitystä ja mieltä keskustellessaan psykiatrinsa kanssa. Hän muistaa kaiken, tapaa hulvattomia olentoja, jotka näkyvät vain hänen silmilleen, ja kantaa isänperintönä atomipommin painoista syyllisyyttä. Mutta suurinta on rakkaus omaan veljeen, Matkustaja-kirjan Bobbyyn.

Stella Maris on korkealentoisen säkenöivää ja tiheää pohdintaa tieteestä, kvanttifysiikasta, filosofiasta, musiikista, muistista, alitajunnasta, hulluudesta, itsemurhasta. Surun ja selittämättömän kaipuun syväluotaava kuvaus riipaisee.

Cormac McCarthy (s. 1933) on Yhdysvaltojen merkittävimpiä ja arvostetuimpia kirjailijoita. Pulitzer-palkinnon Tie-romaanista voittanut kulttikirjailija on julkaissut 12 romaania. McCarthyn teokset ovat keränneet lukuisia kirjallisuuspalkintoja ja useita niistä on filmatisoitu. McCarthy on tunnettu etelän rajaseutujen karunkauniin maiseman ja väkivallan leimaaman elämän runollisena kuvaajana. Teokset Matkustaja ja Stella Maris huipentavat suuren tekijän elämäntyön. Kerronta on riipivän kaunista ja eksistentiaalista melankoliaa tihkuvaa.

 

Kustantaja: WSOY
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789510493687
Ilmestymisvuosi: 2023
Kirjastoluokka: 84.2 Kaunokirjallisuus

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen6
Rosebud Citycenter2
Rosebud Kaivopiha1
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria2
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.