Matka toiseen maailmaan

McCarthy, Cormac

Unohtumaton romaani veljeksistä, jotka löytävät kohtalonsa Meksikon erämaista

Billy ja Boyd Parham asuvat maatilalla lähellä Meksikon rajaa 1930-luvun lopulla. Eräänä päivänä 16-vuotias Billy lähtee itselleenkin käsittämättömistä syistä viemään vangitsemaansa sutta sen synnyinsijoille Meksikon vuoristoon.

Bily palaa pitkältä karkuretkeltään osaamatta aavistaakaan mitä kotona on sillä välin tapahtunut. Edessä on uusi matka pikkuveli Boydin kanssa: yhdessä he lähtevät Meksikoon ottamaan takaisin sitä mikä heille kuuluu, eikä se raja, jonka he ylittävät, ole pelkästään maantieteellinen.
Meksikossa Billy ja Boyd kohtaavat saarnamiehiä ja vallankumouksellisia, mustalaisia ja maantierosvoja, kiertävän oopperan ja yksinäisen tytön. He kuulevat tarinoita, jotka kertovat ympärillä levittäytyvästä kesyttömästä maailmasta, elämästä ja kuolemasta. 
Matka toiseen maailmaan on vaikuttava matka Meksikon karuille preerioille joilla kasvavat vain myytit, se on loistavan kielen viitoittama tutkimusretki miesten ja petojen sydämiin. Turhaan ei Cormac McGarthya ole pidetty amerikkalaisen kirjallisuuden parhaiden perinteiden jatkajana.

Kustantaja: WSOY
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789510205143
Ilmestymisvuosi: 1995
Kirjastoluokka: 842 Kaunokirjallisuus

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen2
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 2
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.