YLI 25 EURON OSTOKSET SUOMEEN ILMAN POSTIKULUJA (raja normaalisti 50 €, tarjous voimassa 30.4.24 klo 23:59 asti)

Sä kasvoit neito kaunoinen

Roslund, Anders

Kun syntymäpäivä on kuoleman päivä.

Raaka trilleri kostosta, petoksesta ja siitä, mitä aseiden keskellä kasvaminen tekee lapselle – uusin bestseller kirjailijalta, jonka teokset ovat saavuttaneet suuren suosion maailmalla Ruotsista Hollywoodiin.

Sen piti olla rutiinitarkastus. Ewert Grens astuu tukholmalaisasuntoon, jonka naapuri on valittanut poliisille melusta: televisio huutaa yötä päivää ja joku laulaa onnittelulaulua. Vastassa on pikkutyttö Zana, viiden kynttilän syntymäpäiväkakku ja näky, joka piinaa Ewertiä hänen loppuelämänsä.

Kaksi vuosikymmentä myöhemmin Ewert palaa asuntoon, koska Zana on vaarassa. Hänen on löydettävä Zana ennen kuin muita. Ja hänellä on kiire.

Anders Roslund (s.1961) on ruotsalainen journalisti ja kirjailija, joka tuli tunnetuksi kirjoittajakaksikko Roslund & Hellströmin toisena osapuolena. Roslund on työskennellyt mm. kulttuuritoimittajana, julkaissut kymmenen kirjaa ja saanut lukuisia palkintoja, muiden muassa himoitun Lasiavaimen. Hänen ja työparinsa, entisen rikollisen Börge Hellströmin, Kolme sekuntia -trilogia oli kansainvälinen menestys: Roslund kuvaa alamaailmaa aidosti.

Kustantaja: WSOY
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789510449394
Ilmestymisvuosi: 2020
Kirjastoluokka: 84.2 Kaunokirjallisuus
Lajityyppi: Rikos ja jännitys
Hyllypaikka (Sivullinen kirjakauppa): 2308Rikos

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen2
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria1
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.