Edward Finniganin hyvitys

Roslund, Anders; Hellström, Börge

Ruotsinlaivalla pahoinpidellään mies, ja syyllinen, John Schwarz, pidätetään Tukholmassa. Kuka hän oikein on? Mies vailla henkilöllisyyttä? Poliisin tutkimuksissa paljastuu, että hänen pitäisi olla kuollut.

Yhdysvalloissa Edward Finnigan kiroaa kohtaloaan. Vuosien jälkeenkään hän ei saa rauhaa, koska ei ole saanut hyvitystä tyttärensä murhasta. Päätös, josta hän oli jo aivan varma, tuotti pettymyksen.

Komisario Ewert Grens ei arvaa mitä tuleman pitää alkaessaan kuulustella Schwarzia. Rikosvyyhdestä paljastuu poliittista peliä, tulehtuneita ihmissuhteita ja vahvoja vakaumuksia.

Edward Finniganin hyvitys on jäätävä kuvaus siitä, mitä kostonhimo saa aikaan. Kuka on uhri ja kuka rikollinen? Ennen kaikkea kirja on ajatuksia herättävä ja laadukas romaani, jonka loppu yllättää täydellisesti.

Anders Roslundin ja Börge Hellströmin kolmas romaani on heidän painavin teoksensa. Esikoiskirja Peto voitti Lasiavain-palkinnon Pohjoismaiden parhaana rikosromaanina. Lokero 21 puolestaan oli ehdolla Ruotsin parhaaksi dekkariksi.

"Lue tämä kirja, kun sinulla on runsaasti aikaa, sillä sitä ei pysty laskemaan käsistään." Smålänningen.

 

Kustantaja: WSOY
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789510342879
Ilmestymisvuosi: 2008
Kirjastoluokka: 84.31 Kaunokirjallisuus
Lajityyppi: Rikos ja jännitys
Hyllypaikka (Sivullinen kirjakauppa): 2308Rikos

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen1
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 1
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.