Kolme minuuttia

Roslund, Anders; Hellström, Börge

Ilmestymisaika: 18.08.2016

Nerokas jännäri kansainvälisestä huumekaupasta

Palkittu ruotsalaiskaksikko jälleen kirjoitusvauhdissa - Roslund&Hellström uppoutuvat kansainvälisten huumerikollisten armottomaan maailmaan.

Ruotsin poliisin myyränä vankilaan soluttautunut ja sieltä paennut pikkurikollinen Piet Hoffman piileskelee perheineen Kolumbiassa. Kintereillään hänellä on komisario Ewert Grens ja itämafia ja työantajanaan Kolumbian pelätyin huumekuningas - vai sittenkin Yhdysvaltain liittovaltion poliisi?Keneen on luottaminen maailmassa jossa kaiken voi ostaa, ja jossa peiteroolit vaihtuvat kuin karusellissa? Kolme minuuttia on kirjoittajiensa kuudes yhteinen kirja ja itsenäinen jatko-osa heidän kansainväliselle läpimurrolleen Kolme sekuntia.

Anders Roslund ja Börge Hellström ovat ainutlaatuinen kirjoittajapari. Anders Roslund oli ennen kirjailijaksi ryhtymistään kulttuuritoimittaja, Börge Hellströmillä taas on käytännön kokemusta rikollisuudesta. Hellström kärsi tuomionsa vankilassa ja auttaa nyt vapautuvia vankeja sopeutumaan yhteiskuntaan kirjailijantyönsä ohessa. Kirjoittajien erilaiset näkökulmat synnyttävät todenmakuista kirjallisuutta, jossa jännittävän juonen mausteena on teräviä oivalluksia yhteiskunnastamme.

Kustantaja: WSOY
Sidosasu:
ean: 9789510417485
Ilmestymisvuosi: 2016
Lajityyppi: Rikos ja jännitys
Hyllypaikka (Sivullinen kirjakauppa): 2308Rikos

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen1
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 1
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.