Maailma ei ole valmis. Tarvitaan enemmän kirjoja.

Meiltä löydät erittäin kattavan valikoiman tietoa ja kaunoa. Uutuuksia, klassikoita ja harvinaisuuksia. Tätä lukiessanne hyllyissämme on yhteensä 56 654 eri kirjanimikettä sekä 3 290 -elokuvaa. Näistä on esillä Citycenterissä 8 832, Kaisaniemen Sivullisessa 44 839 nimikettä, Mariankadun kaupassamme 5 734 nimikettä, Kaivopihan kaupassamme 9 996 kirjaa ja Kuopion kaupassamme 6 078 kirjaa. Tule tekemään löytöjä!


Rosebud somessa

        


LukusuosituksetRosebud - Ajankohtaista

Sivullisen ohjelmaa kesäkuussa

To 13.6. klo 14

 

PERUUTETTU SAIRASTAPAUKSEN VUOKSI! PAHOITTELUMME.

 

Ljudmila Ulitskaja

Ljudmila Ulitskaja saapuu Suomeen! Nobel-veikkauksissa korkeaa sijaa pitävää Ulitskajaa haastattelee Rosebud Sivullisessa Anna Sidorova. Tilaisuus on kaikille avoin ja maksuton. 

 

To 13.6. klo 16.30

Aleksi Hupli: Älyä lääkkeistä ja päihteistä? (Siltala)

Aleksi Hupli ja Mikko Salasuo keskustelevat Huplin teoksesta Älyä lääkkeistä ja päihteistä? – tajusteiden hyötykäyttö -teoksesta. Keskustelua vetää Aleksi Siltala.

 

Su 16.6. klo 15

Kurdistan Solidarity Network Helsinki invites you to a discussion with legal and human rights experts about the prison island İmralı - the "Guantanamo of Europe" - and the situation of its most famous inhabitant Abdullah Öcalan.

The İmralı system in its current form was established on the basis of the complicity of many states, and since its conception in 1999, rulings of the European Court of Human Rights and the European Committee for the Prevention of Torture have been ignored. İmralı is a place of political struggle, and the "İmralı system" refers to the application of liquidation policies related to Öcalan and the Kurdish question rather than laws and regulations. We will learn more about this system, it’s role in Turkish and European politics and it’s effect on those imprisoned in İmralı. The discussion will be in English. Welcome!

 

Ke 19.6. klo 18
Ville Hänninen ja Bruno Maximus: Tohtori Hymy (Rosebud) 

 

Bruno Maximus on vuonna 1970 syntynyt suomalainen kuvataiteilija. Koko uransa aikana hän on pitänyt yli 160 näyttelyä Suomessa ja ulkomailla sekä on asunut ja työskennellyt muun muassa Australiassa, Brasiliassa, Englannissa, Portugalissa, Ranskassa ja Unkarissa. Bruno on myös suunnitellut postimerkkejä, tehnyt kirjan kuvituksia, maalannut muotokuvia ja seinämaalauksia. 

Rosebud on julkaissut Ville Hännisen toimittaman kokoelman Maximuksen hypnorealistisiksi kuvailemia maalauksia. Julkkareita juhlitaan keskiviikkona 19.6. klo 18 alkaen. Tilaisuudessa Ville Hänninen haastattelee Bruno Maximusta ja myymälässä on esillä originaalimaalauksia. Lämpimästi tervetuloa!

Rosebud Sivullisen ohjelma myös YouTubessa

Sivullinen on 1300 neliön ja 50 000 nimikkeen kirjakauppa Kaisaniemenkatu viidessä Helsingissä. Sivullisessa järjestetään päivittäin kirjallisia tapahtumia. Voit seurata sitä myös netin välityksellä YouTube-kanavallamme: Sivullinen_Lava

Tapahtumista jää tallenteet katsottavaksi jälkikäteen.