Maailma ei ole valmis. Tarvitaan enemmän kirjoja.

Meiltä löydät erittäin kattavan valikoiman tietoa ja kaunoa. Uutuuksia, klassikoita ja harvinaisuuksia. Tätä lukiessanne hyllyissämme on yhteensä 56 725 eri kirjanimikettä sekä 3 412 -elokuvaa. Näistä on esillä Citycenterissä 8 755, Kaisaniemen Sivullisessa 44 902 nimikettä, Mariankadun kaupassamme 5 697 nimikettä, Kaivopihan kaupassamme 9 948 kirjaa ja Kuopion kaupassamme 6 040 kirjaa. Tule tekemään löytöjä!


Rosebud somessa

        


LukusuosituksetRosebud - Ajankohtaista

Sivullisen ohjelmaa kesäkuussa

Ke 19.6. klo 18

Ville Hänninen ja Bruno Maximus: Tohtori Hymy (Rosebud) 

 

Bruno Maximus on vuonna 1970 syntynyt suomalainen kuvataiteilija. Koko uransa aikana hän on pitänyt yli 160 näyttelyä Suomessa ja ulkomailla sekä on asunut ja työskennellyt muun muassa Australiassa, Brasiliassa, Englannissa, Portugalissa, Ranskassa ja Unkarissa. Bruno on myös suunnitellut postimerkkejä, tehnyt kirjan kuvituksia, maalannut muotokuvia ja seinämaalauksia. 

Rosebud on julkaissut Ville Hännisen toimittaman kokoelman Maximuksen hypnorealistisiksi kuvailemia maalauksia. Julkkareita juhlitaan keskiviikkona 19.6. klo 18 alkaen. Tilaisuudessa Ville Hänninen haastattelee Bruno Maximusta ja myymälässä on esillä originaalimaalauksia. Lämpimästi tervetuloa!

Rosebud Sivullisen ohjelma myös YouTubessa

Sivullinen on 1300 neliön ja 50 000 nimikkeen kirjakauppa Kaisaniemenkatu viidessä Helsingissä. Sivullisessa järjestetään päivittäin kirjallisia tapahtumia. Voit seurata sitä myös netin välityksellä YouTube-kanavallamme: Sivullinen_Lava

Tapahtumista jää tallenteet katsottavaksi jälkikäteen.