YLI 25 EURON OSTOKSET SUOMEEN ILMAN POSTIKULUJA (raja normaalisti 50 €, tarjous voimassa 30.4.24 klo 23:59 asti)

Vauraus - Löydä sisäinen polkusi runsauteen

Vauraus - Löydä sisäinen polkusi runsauteen

Chopra, Deepak

Valaiseva opas menestykseen, eheytymiseen ja runsauteen.

Kansainvälisistä myyntimenestyksistään tunnettu kirjailija ja johtava henkisen kasvun opettaja Deepak Chopra antaa kirjassaan käytännönläheisiä neuvoja, kuinka runsautta vaalitaan keskellä pelon ja epävarmuuden aikaa.

Vauraus yhdistää ikiaikaiset opetukset ja henkiset harjoitteet viisauteen, jota Chopra on kerryttänyt työssään kehomielen hyvinvoinnin parissa yli neljän vuosikymmenen ajan. Se sisältää seitsemän askeleen ohjelman, jonka meditaatiot ja mindfulness-harjoitukset auttavat keskittämään huomiosi, energiasi ja intuitiosi tasapainoon, yltäkylläisyyteen, oivalluksiin, luovuuteen, rakkauteen ja todelliseen sisäiseen rauhaan.

Joogan henkisistä opeista ja periaatteista inspiraationsa ammentava kirja on jokaiselle, joka haluaa päästää irti negatiivisesta sisäisestä puheesta sekä rajoittavista ajatuksista, tunteista ja peloista. Opit ymmärtämään miten tietoisuus, onnellisuus ja raha kytkeytyvät yhteen, millaisista asioista runsaus koostuu ja miten voit saavuttaa yltäkylläisyyden tunteen.

Deepak Chopra (MD, FACP) on Chopra Foundation -säätiön ja Chopra Globalin perustaja. Hän on maailmanlaajuisesti yksi integratiivisen lääketieteen johtavia nimiä ja toimii perhelääketieteen ja julkisen terveydenhuollon professorina Kalifornian yliopistossa San Diegossa. Hän on kirjoittanut yli 90 kirjaa, joista useat ovat olleet myyntimenestyksiä. Time-lehti on kuvaillut tohtori Chopraa "yhdeksi vuosisadan sadasta johtavista sankareista ja ikoneista".

 

Kustantaja: Viisas Elämä
Sidosasu: Pehmeäkantinen
ean: 9789523840690
Ilmestymisvuosi: 2022
Kirjastoluokka: 17.3

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.