YLI 25 EURON OSTOKSET SUOMEEN ILMAN POSTIKULUJA (raja normaalisti 50 €, tarjous voimassa 30.4.24 klo 23:59 asti)

Sielukas johtaminen - seitsemän askelta menestykseen, 2, painos

Chopra, Deepak

Millainen on hyvä johtaja? Menestyskirjailija Deepak Chopra esittelee tässä kirjassa uuden tavan hahmottaa johtamista ja sen mahdollisuuksia.

Johtajia tarvitaan kaikkialla, missä ihmiset puhaltavat yhteen hiileen jotakin saavut- taakseen liikemaailmassa, politiikassa, perheissä ja urheilukentillä. Taitava johtaja osaa käyttää sisäistä viisauttaan ymmärtääkseen johtamiensa ihmisten erilaisia tarpeita ja tukeakseen heitä parhaan mahdollisen tuloksen saavuttamisessa. Innostuakseen ryhmä tarvitsee ennen kaikkea yhtä asiaa: viisasta ja sielukasta johtajaa.

Kukaan ei ole täydellinen johtaja aloittaessaan, mutta jokainen voi kehittyä taitavaksi johtajaksi. Chopra on kouluttanut toimitusjohtajia ja muita huippuosaajia useiden vuosien ajan ja kartoittanut periaatteet, jotka pätevät hyvään johtajuuteen alasta ja ympäristöstä riippumatta. Sielukas johtaminen esittelee seitsemän kohdan tien hyvään johtajuuteen ja antaa selkeät välineet sisäisen viisauden kehittämiseksi ja vaalimiseksi.

Deepak Chopra on lääkäri, kirjailija ja luennoitsija, jonka kirjoja on käännetty kymmenille kielille ja myyty miljoonia kappaleita. Basam Books on aiemmin julkaissut Chopralta suomeksi teokset Salaisuuksien kirja (2009), Varjominä (2010) ja Maailmankatsomusten taistelu - tiede vs. henkisyys (2013) yhdessä Leonard Mlodinowin kanssa.

Kustantaja: Viisas Elämä
Sidosasu:
ean: 9789522604392
Ilmestymisvuosi: 2015
Hyllypaikka (Sivullinen kirjakauppa): Basam Books

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen1
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.