Kauhuagentti Nelli Rapp. Kaksi pahaa sutta

Widmark, Martin

Nellin toinen virallinen tehtävä kauhuagenttina!

Kauhuagentti Nelli Rapp -sarjan kolmannessa osassa päästään jälleen seuraamaan huisin jännittävää seikkailua! Martin Widmarkin sopivasti pelottava, hauska ja helppolukuinen sarja julkaistaan nyt Emil Maxénin uudella nelivärikuvituksella.

Mikä kumma vaivaa kahta omituista koiranhoitajaa, Rikua ja Vanjaa? Heillä vaikuttaa olevan huomattavan paljon karvoja, erittäin tarkka kuulo eivätkä he puhua pukahda - tai varsinkaan naura. Nellin epäilykset heräävät, ja yhdessä uskollisen Lontoo-koiransa kanssa hän alkaa selvittää mysteeriä. Täysikuun aika lähestyy ja jännitys tiivistyy - täysikuulla tietyt ihmiset nimittäin muuttuvat verenhimoisiksi olennoiksi. Lähtevätkö myös ihmissudet tuolloin liikkeelle...?

Martin Widmark (s. 1961) on yksi Ruotsin suosituimmista lastenkirjailijoista. Widmark on saanut kotimaassaan lukuisia kirja-alan palkintoja, ja hänen teoksensa komeilevat jatkuvasti myyntilistojen kärjessä. Suomessa Widmark tunnetaan parhaiten suositusta Lasse-Maijan etsivätoimisto -sarjastaan. Aiemmin mustavalkoisena julkaistun Nelli Rapp -sarjan uuden nelivärikuvituksen on luonut Emil Maxén.

 

Kustantaja: Tammi
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789520458416
Ilmestymisvuosi: 2024
Kirjastoluokka: L 84.2

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha1
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.