Kauhuagentti Nelli Rapp. Hirviöakatemia

Widmark, Martin

Onko Nellistä kauhuagentiksi? Lähde ottamaan asiasta selvää!

Päivälliskutsu Hannibal-sedän luokse osoittautuu jännittävämmäksi kuin Nelli Rapp osasi ikinä odottaa. Martin Widmarkin sopivasti pelottava, hauska ja helppolukuinen sarja julkaistaan nyt Emil Maxénin uudella nelivärikuvituksella.

Eräänä syysiltana Nelli Rappin perhe pakkautuu autoon ja ajaa vieraisille arvoituksellisen Hannibal-sedän maaseutukartanoon, joka muistuttaa todellista kummituslinnaa. Ovella heidät ottaa vastaan valtavan pitkä, mustiin pukeutunut hovimestari, ja ruokasali on täynnä vieraita, joilla on kaikilla merkillinen, lepakonmuotoinen rintakoru.

Yläkerrasta Nelli löytää salamyhkäisen luokkahuoneen ja Lappaja-Leenan, Hirviöakatemian opettajan. Seuraavaksi Nelli ja hänen koiraystävänsä London joutuvat vastakkain ihka oikean vampyyrin kanssa -ainakin melkein! Nellin täytyy nimittäin läpäistä kiperä koe, ennen kuin hänet voidaan hyväksyä opiskelijaksi Hirviöakatemiaan, opinahjoon, joka kouluttaa kauhuagentteja...

Martin Widmark (s. 1961) on yksi Ruotsin suosituimmista lastenkirjailijoista. Widmark on saanut kotimaassaan lukuisia kirja-alan palkintoja, ja hänen teoksensa komeilevat jatkuvasti myyntilistojen kärjessä. Suomessa Widmark tunnetaan parhaiten suositusta Lasse-Maijan etsivätoimisto -sarjastaan. Aiemmin mustavalkoisena julkaistu Nelli Rapp -sarjan uuden nelivärikuvituksen on luonut Emil Maxén.

 

Kustantaja: Tammi
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789520449568
Ilmestymisvuosi: 2023
Kirjastoluokka: L84.2

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen1
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha1
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.