Kauhuagentti Nelli Rapp. Frankensteinin kummajainen

Widmark, Martin

Nellistä on tullut kauhuagentti. Lähde mukaan ratkaisemaan ensimmäinen tehtävä!

Nelli on käynyt Hirviöakatemian ja hänestä on tullut kauhuagentti numero 10. On siis ensimmäisen toimeksiannon aika. Martin Widmarkin sopivasti pelottava, hauska ja helppolukuinen sarja julkaistaan nyt Emil Maxénin uudella nelivärikuvituksella.

Nelli saa opettajaltaan Lappaja-Leenalta kirjeen. Liikkeellä on Frankensteinin kummajaisia, jotka on koottu erillisistä ruumiinosista ja kasvatettu kylmäverisiksi. Nellin kaupungissa toimii ulosottomies Sakari Kivelä, jota epäillään vahvasti Frankensteinin kummajaiseksi. Nelli ryhtyy toimeen ja saa kuin saakin selville syyn Sakari Kivelän äreyteen. Ja kun Nelli vielä tutustuttaa Sakarin jalkahoitaja Elli Vuorelmaan, saa hän Sakari Kivelän kummajaissydäntä ympäröivän ikiroudan lopulta sulamaan...

Martin Widmark (s. 1961) on yksi Ruotsin suosituimmista lastenkirjailijoista. Widmark on saanut kotimaassaan lukuisia kirja-alan palkintoja, ja hänen teoksensa komeilevat jatkuvasti myyntilistojen kärjessä. Suomessa Widmark tunnetaan parhaiten suositusta Lasse-Maijan etsivätoimisto -sarjastaan. Aiemmin mustavalkoisena julkaistun Nelli Rapp -sarjan uuden nelivärikuvituksen on luonut Emil Maxén.

 

Kustantaja: Tammi
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789520457372
Ilmestymisvuosi: 2023
Kirjastoluokka: L84.2

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen1
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha1
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.