Salainen sopimus (Bridgerton 1)

Quinn, Julia

Bridget Jones kohtaa Jane Austenin Bridgertonin perheen tarinassa! 

Astu Bridgertonin taianomaiseen maailmaan ja tapaa kahdeksan sisarusta 1800-luvun alun Englannissa. Romanttisen pukudraaman huippusarja on tulossa myös Netflixiin syksyllä 2020. 

Herttua Simon Basset on päättänyt välttää avioliiton kahleet hinnalla millä hyvänsä. Avuksi löytyy parhaan ystävän sisar Daphne Bridgerton - jos he esiintyisivät rakastavaisina, Simon saisi olla rauhassa ja Daphnea tavoittelisivat kaikki. Mutta tanssiaisten pyörteissä Daphnen alkaa olla vaikea muistaa, että koko romanssi on vain teeskentelyä. Pystyisikö Daphne muuttamaan herttua Simonin mielen? 

Bridgertonin sisaruksista kertova kirjasarja on kahdeksanosainen. Tuleva Netflix-sarja on tuonut kirjailija Julia Quinnin ja Bridgertonin sisarussarjan kaikkien tietoisuuteen. Sarjan tuottaja on Shonda Rhimes, joka tunnetaan mm. Greyn anatomiasta. 

Julia Quinn (s. 1970) opiskeli taidehistoriaa Harvardissa ja päätti sen jälkeen opiskella lääkäriksi. Kun hänet kaksi vuotta myöhemmin hyväksyttiin Yalen lääketieteelliseen, hänen ensimmäiset käsikirjoituksensa olivat jo löytäneet kustantajan. Kirjoittamiselle omistetun välivuoden jälkeen Julia aloitti lääketieteen opinnot, mutta lopetti jo ensimmäisenä vuonna ja ryhtyi kirjailijaksi. Hänen romanttiset historialliset romaaninsa, joista tunnetuin on Bridgerton-sarja, ovat maailmanmenestyksiä. 

Kustantaja: Tammi
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789520426040
Ilmestymisvuosi: 2021
Kirjastoluokka: 84.2 Kaunokirjallisuus

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 2
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.