Bridgerton: Naamiaisten kaunotar (osa 3)

Quinn, Julia

Rakkautta yli säätyrajojen

Astu Bridgertonin taianomaiseen maailmaan ja tapaa kahdeksan sisarusta 1800-luvun alun Englannissa. Romanttisen pukudraaman huippusarja on suurmenestys myös Netflixissä! Sarjan kolmannessa osassa tuntematon kaunotar vie Benedict Bridgertonin sydämen naamiaisissa - ja katoaa ennen puoltayötä.

Sophie Beckett on nuori, kaunis ja rutiköyhä. Aatelismiehen aviottomana tyttärenä hän raataa sukulaisten palvelijana, ja tulevaisuus näyttää synkältä. Kun tarjoutuu tilaisuus livahtaa salaa Bridgertonien naamiaisiin, Sophie ei voi vastustaa kiusausta - katastrofaalisin seurauksin. Benedict Bridgerton on kyllä kuin unelmien prinssi, mutta tätä tuhkimoa ei prinssi tule noutamaan kotoa. MItä vaihtoehtoja on palvelustytöllä, joka rakastuu aatelismieheen? Ja haluaako edes unelmien prinssi hänen parastaan? Suositun sarjan kolmannessa osassa luokkaerot heittävät varjoja palavan rakkauden ylle 1800-luvun alussa.

Yhdysvaltalainen Julia Quinn (s. 1970) opiskeli taidehistoriaa Harvardissa ja päätti sen jälkeen ryhtyä lääkäriksi. Hän ehti kuitenkin saada kustannussopimuksen ennen opintojensa alkua. Quinnin romanttiset historialliset romaanit, joista tunnetuin on Bridgerton-sarja, ovat maailmanmenestyksiä. Bridgerton-kirjoihin perustuva tv-sarja on Netflixin historian katsotuimpia.

 

Kustantaja: Tammi
Sidosasu: Pehmeäkantinen
ean: 9789520447458
Ilmestymisvuosi: 2022
Kirjastoluokka: 84.2 Kaunokirjallisuus

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen3
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.