Bridgerton: Kuningatar Charlotte

Quinn, Julia

Tarina uuden Bridgerton: Kuningatar Charlotte -sarjan takana

Julia Quinnin ja televisiolegenda Shonda Rhimesin yhdessä kirjoittama Kuningatar Charlotte kertoo tarinan suositun Bridgerton-tv-sarjan takana. Lue nuoren kuningatar Charlotten ja kuningas George III:n rakkaustarina!

Sophia Charlotte von Mecklenburg-Strelitz lähetetään Isoon-Britanniaan kuninkaan vaimoksi. Matkassa on vain yksi mutta - hovi ei ole varautunut hänen tummaan hipiäänsä. Tulevaa aviomiestä Charlotten ulkonäkö ei vaivaa, vaan puolisoiden välillä kipinöi välittömästi. Miksi kuningas sitten välttelee uutta nuorikkoaan? Salaisuuksien, velvollisuuksien ja kokonaisen kuningaskunnan ristipaineissa Charlotten on opeteltava olemaan enemmän kuin pelkkä Charlotte: hänestä on tultava todellinen kuningatar.

Yhdysvaltalainen Julia Quinn (s. 1970) opiskeli taidehistoriaa Harvardissa ja päätti sen jälkeen ryhtyä lääkäriksi. Hän ehti kuitenkin saada kustannussopimuksen ennen opintojensa alkua. Quinnin romanttiset historialliset romaanit, joista tunnetuin on Bridgerton-sarja, ovat maailmanmenestyksiä. Bridgerton-kirjoihin perustuva tv-sarja on Netflixin historian katsotuimpia.

Shonda Rhimes (s. 1970) on yhdysvaltalainen televisiotuottaja, käsikirjoittaja ja ohjaaja. Hän johtaa perustamaansa Shondaland-yhtiötä, joka on tuottanut lukuisia menestyssarjoja, kuten Bridgerton, Greyn anatomia ja How to Get Away with Murder. Menestyksekkään uransa aikana hän on voittanut lukuisia palkintoja ja hänet on otettu mukaan Television Academy Hall of Fame -kunniagalleriaan.

 

Kustantaja: Tammi
Sidosasu: Pehmeäkantinen
ean: 9789520456955
Ilmestymisvuosi: 2023
Kirjastoluokka: 84.2 Kaunokirjallisuus

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen1
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.