Sitten saavuin Moskovaan
Ei saatavilla

Sitten saavuin Moskovaan

Laurén, Anna-Lena

Olemme oppineet tuntemaan Anna-Lena Laurénin pätevänä ja omistautuneena Venäjän-kirjeenvaihtajana. Hän on kirjoittanut jo kaksi kirjaa, joiden perusteella koko Suomi ja puolet Ruotsista tietävät, miksi ja miten venäläiset ovat ainakin hieman hulluja.

Laurén tunnetaan myös henkilökohtaisesta ja viihdyttävästä kirjoitustyylistään. Uudessa kirjassaanhän kuvailee elämäänsä Moskovassa - mutta ei pelkästään kirjeenvaihtajana, vaan myös nuorena sinkkunaisena, jolla on hyvä työpaikka ja paljon ystäviä. Silti elämä tuntuu myös yksinäiseltä. Laurén toki nauttii sinkkuelämästään, mutta kuitenkin muutos tuntuisi tervetulleelta. Eikä sen aikaansaaminen ole niin helppoa.

Lukija saa jälleen tietää paljon venäläisyydestä - kun elämä saa moskovalaisnaisen kompastumaan, tämä vain kohentaa ripsiväriään ja jatkaa matkaa - mutta myös kirjailijasta ja hänen omasta elämänfilosofiastaan.

Laurén kertoo avoimesti ja rohkeasti olemisestaan sinkkuna, tapaamistaan ihmisistä, sosiaalisesta elämästä sykkivässä suurkaupungissa ja suhteistaan läheisiinsä koti-Suomessa. Kirjasta löytyy niin deittailua kuin miespuolisia ystäviäkin huumorilla ja lämmöllä kuvailtuina. Romansseja, intohimoa, rakkautta - peliä, jonka jokainen siirto edellyttää oikeaa ajoitusta ja herkkätunteisuutta.

Sitten saavuin Moskovaan on kirja nuoresta naisesta, joka etsii omaa tietään ja saa kokea pettymyksiäkin, mutta joka ei koskaan menetä elämäniloaan, sinnikkyyttään ja huumorintajuaan.

Kustantaja: Teos
Sidosasu:
ean: 9789518513257
Ilmestymisvuosi: 2010
Kirjastoluokka: 991 Elämäkerrat

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.