LM Opinnäyteopas ammattikorkeakouluille
Ei saatavilla

LM Opinnäyteopas ammattikorkeakouluille

Hakala, Juha

Miksi opinnäytetyö on tehtävä? Mitä opinnäytetyöskentely ammattikorkeakoulussa on? Kuinka opinnäyte suunnitellaan? Millainen on hyvä opinnäyte?

Opinnäyteopas on kehittämis- ja tutkimustyön opas. Se on kirjoitettu erityisesti ammattikorkeakouluissa opinnäytetyötään tekeville. Kirja esittelee keskeisimmät opinnäytteen tekijän kohtaamat kysymykset ja tarjoaa niihin ratkaisuehdotukset. Se sisältää käytännöllisiä neuvoja opinnäyteprosessin hallitsemiseen: aiheen valitsemiseen ja rajaamiseen, suunnitelman laatimiseen, tehokkaaseen lähteiden käyttöön sekä muistiinpanojen tekemiseen. Tärkeitä aihepiirejä ovat myös toimeksianto-opinnäytteet, kirjoittaminen sekä työn rakenteen arviointi. Teos sisältää lukuisia esimerkkejä eri aloilla toteutetuista opinnäytetöistä. Vaikka Opinnäyteopas on kirjoitettu erityisesti opiskelijoille, se soveltuu käsioppaaksi myös opinnäytteen ohjaajalle. Kirjoittajalla on laaja kokemus opinnäytetyöskentelystä. Hänen aiemmat teoksensa Graduopas (1999) ja Opinnäyte luovasti (1998) ovat saavuttaneet korkeakouluissa suuren suosion.

Kustantaja: Gaudeamus
Sidosasu:
ean: 9789516629035

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.