Kasvatus ajan kanssa

Hakala, Juha T.

Jokainen sukupolvi kasvattaa lapsensa tavallaan. Elämme aikaa, jolloin kasvatus on jälleen uudenlainen kysymys. Yksilöllisyyden paineet ja mahdollisuudet, aineellinen yltäkylläisyys tai sen puute, mutta myös työelämän uudet muodot pakottavat vanhempia tekemään valintoja, joiden edessä mielen valtaa helposti neuvottomuus. Hyvään kasvatukseen pitäisi pyrkiä, mutta mitä ihmettä sellainen on? Tylsää ei saisi olla, luovuutta pitäisi ruokkia, lapsen oman paikan löytämistä pitäisi helpottaa. Mihin kaikkeen kasvattajan pitäisi venyä, milloin saisi olla tyytyväinen itseensä ja mitä nykykoulustakin pitäisi ajatella?

Uudessa kirjassaan Kasvatus ajan kanssa Juha T. Hakala pohtii oivaltavan värikkäällä tavallaan nykykasvattajan huolia mutta toki myös iloja ja riemuja. Kirja sisältää käytännön neuvoja, joskaan varsinainen opas se ei ole. Pikemminkin
se on aiheeseen paneutuneen kasvatuksen ammattilaisen ja ison perheen isän kynästä sukeutunut tutkimustietoon nojaava vahva kannanotto.

 

Kustantaja: Teos
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789518519464
Kirjastoluokka: 38.1
Hyllypaikka (Sivullinen kirjakauppa): 2306Kasvatus ja koulu

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen1
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.