Lapset auringon alla

Liukkonen, Miki

Miki Liukkosen esikoisromaani on tärähtänyt kasvutarina isästä ja pojasta, keltaisesta ja pyramidien purkamisesta.

Jonas Auer, 42, elää unelmaa. Perityn varallisuuden ansiosta hän asuu suurta taloa Fiskarsissa ja täyttää päivänsä nautinnoilla ja taiteellisilla projekteilla, kuten huoltoasemien sisustuksen analysoinnilla ja täydellisen asukastaulun suunnittelulla. Vierailu suositussa Keltaisen värin seminaarissa rikkoo Jonaksen idyllin ja syöksee hänet keskelle tapahtumia, joiden lomassa odottaa hänen elämänsä rakkaus.

Henry Guardueci -Auer elää paikassa, jota kutsumme tulevaisuudeksi. Isäänsä hän ei koskaan tavannut, mutta tämän elämäntyötä hän ei pääse pakoon. Musiikillinen lahjakkuus lennättää hänet Los Angelesiin ja siellä salaperäisen lahkon piiriin. Keitä ovat uuszeniläiset ja mitä he oikein haluavat?

Miki Liukkonen (s. 1989) on julkaissut kolme runokokoelmaa ja neljä romaania. Lapset auringon alla on hänen esikoisromaaninsa ja kirja, jollaista et takuulla ole ennen lukenut.

 

Kustantaja: WSOY-Pokkari
Sidosasu: Pokkari
ean: 9789510501740
Ilmestymisvuosi: 2023
Kirjastoluokka: T 84.2

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen10
Rosebud Citycenter6
Rosebud Maria0
Rosebud Tiedekulma4
Rosebud Kaivopiha2
Rosebud Kuopio3
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.