Valkoisia runoja
Ei saatavilla

Valkoisia runoja

Liukkonen, Miki

Miki Liukkosen esikoiskokoelmaa osattiin jo odottaa. Oululaismiesvoitti J. H. Erkon runokilpailun 2009, ja jo sitä ennen hänen virkistävän poikkitieteelliset runonsa olivat levinneet pitkin kirjallista blogisfääriä. J. H. Erkon palkintoraatiin kuulunut Kirsti Simonsuuri luonnehti Liukkosen runonippua "valmiiksi mietityksi kokoelmaksi, sillä niiden maaginen, hieman vinksahtanut maailma kulkee runoissa kautta linjan. Runoissa on vahvaa rytmiä ja absurdia huumoria."

Millainen on surrealistin päiväohjelma, matemaattisesteettinen runous tai uusi huilumusiikki? Kokoelma määrittelee muun muassa matematiikkaa:

se on kävelyä
laajalla vehnäpellolla
tikapuut kädessä

Luonnontieteen ja runon kieli painivat ja haastavat täsmällisempää voittajaksi. Huumori kääntyilee runouden emergenssissä arvaamattomasti eri suuntiin, itseensäkin, joskin kepeän pinnan ja nopean, letkeän rytmin alla iso pyörä jauhaa hiljaa pelon, rakkauden ja salaisuuksien aihelmaa. Ahdistus: istut saunassa. Nielet villaa.

Kustantaja: WSOY
Sidosasu: Pehmeäkantinen
ean: 9789510383681
Ilmestymisvuosi: 2011
Kirjastoluokka: 822

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Maria0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.