Artemis Fowl Opalin kosto

Colfer, Eoin

Artemis on tietämättään hengenvaarassa! Mikä avuksi, kun rikollisneron muisti on pyyhitty tyhjäksi kaikesta keijuihin liittyvästä?

Keijut pyyhkivät Artemis Fowlin muistista kaiken, mitä nuori rikollisnero sai selville heidän maailmastaan. Vahinko vain, että nyt Artemiksen apua tarvitaan - kipeämmin kuin koskaan.

Koomasta herätetty tonttunainen Opal Koboi ei tunne sääliä käynnistäessään uuden, kauhistuttavan hankkeensa. Komisario Holly Short lavastetaan murhaajaksi, ja seuraavaksi tähtäimessä on itse Artemis Fowl...

Mutta muistaako Artemis enää lainkaan, mistä nämä eriskummalliset olennot ilmestyivät hänen elämäänsä?

Tähän mennessä tapahtunut: tohtori Argonin klinikalla syvällä maan alla on käynnistynyt kaikkien aikojen huijaus. Kun valot yllättäen sammuvat, rikollisen tonttunaisen Opal Koboin apurit herättävät hänet koomasta ja vaihtavat tilalle täydellisen kloonin. Kuinka kauan kestää, ennen kuin petos huomataan?

Samaan aikaan Artemis Fowl ja hänen henkivartijansa Butler toteuttavat saksalaisessa pankkiholvissa tarkkuutta vaativaa taidevarkautta. Vaikka Artemiksen muisti on pyyhitty tyhjäksi kaikesta keijuihin liittyvästä, rikollisnero tavoittelee tallelokerosta taulua nimeltä Keijuvaras...

Komisario Holly Short vuorostaan odottaa ylennystä, joka tekisi hänestä keijujen ensimmäisen naispuolisen tarkastajan. Valitettavasti se tarkoittaisi myös siirtymistä kenttätehtävistä työpöydän taakse. Huolestuttavat uranäkymät haihtuvat hetkessä, kun karkuun päässyt Opal Koboi paljastaa kauhistuttavat suunnitelmansa: hän aikoo paljastaa keijut maanpäälliselle saviväelle - ihmisille!

Kriisin puhjettua Holly Shortin on jälleen otettava aloite omiin käsiinsä. Ensi töikseen hänen on etsittävä käsiinsä Artemis Fowl, joka on tietämättään myös Opal Koboin tähtäimessä. Mutta onko nuoresta rikollisnerosta enää apua, kun kovalevyltä ei löydy yhtään merkintää keijuista?

Eoin Colfer kirjoittaa parhaillaan viidettä Artemis Fowl -romaania ja kuudeskin on suunnitteilla, joten yllättävistä käänteistään huolimatta Artemis Fowl: Opalin kosto ei suinkaan päätä tätä poikkeuksellisen menestyksekästä sarjaa. Yksin Suomessa Artemis Fowlin seikkailuja on myyty yhteensä miltei 100 000 kappaletta.

Kustantaja: WSOY
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789510308486

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Citycenter0
Lastenkirjakauppa Rosebud Mini0
Rosebud Maria (ja Rosebud Mini)1
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.