Etsivätoimisto Puolikuu

Colfer, Eoin

NUORI JA KUNNIANHIMOINEN ETSIVÄ.
PAHAMAINEINEN RIKOLLISPERHE.
JA KAUNIS TYTTÖ.
TÄSTÄ EI VOI SEURATA KUIN HARMEJA…
VIETÄVÄSTI HARMEJA!

”Kuukausi sitten ovelleni koputti juttu, jonka seurauksena harkitsin luopuvani etsivätoiminnasta lopullisesti. Olin juuri täyttänyt kaksitoista.”

Saammeko esitellä: Fletcher Moon. Nettiopistosta yksityisetsiväksi valmistunut koulupoika, joka on selvittänyt jo lukuisia rötöksiä. Tällä kertaa hän on saanut ratkaistavakseen todellisen haasteen…

Koko koulun ihailema April Devereux syyttää törkeästä varkaudesta kieltämättä huonomaineisen Sharkeyn perheen nuorinta vesaa Rediä. Kun Fletcher etenee tutkimuksissaan pidemmälle, juttu mutkistuu yllättävästi.

Kaupunkiin iskee todellinen tihutöiden sarja, jonka käänteissä Fletcher itse on vaarassa joutua epäiltyjen listalle. Maailman nuorin muttei missään nimessä vähäpätöisin yksityisetsivä on valmis kääntämään jokaisen kiven totuuden selvittämiseksi…

"Nimeni on Moon. Fletcher Moon. Ja olen yksityisetsivä. Luulin jo nähneeni kaiken. Olen kolunnut niin paljon katuojia kadonneiden sydänriipusten perässä, että en uskonut järkyttyväni enää mistään. Olin väärässä. Pahasti väärässä."

Kustantaja: WSOY
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789510321942
Ilmestymisvuosi: 2006
Hyllypaikka (Sivullinen kirjakauppa): Nuorten & nuorten aikuisten kaunokirjallisuus

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen1
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha1
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 1
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.