Artemis Fowl: Kadonnut siirtokunta

Colfer, Eoin

Hyvät ystävät,

tunnette varmasti nuoren rikollisneron nimeltä Artemis Fowl. Uskokaa tai älkää, hän on viimeinkin kohdannut arvoisensa vastustajan. (Valitettavasti tiedän hänen hermostuvan tällaisesta väitteestä.)

Itsekin hämmästyin kuultuani, että eräs nerokas tyttö on päässyt selville keijuista. Hän on vähintään yhtä lahjakas kuin Artemis ja aikoo pyydystää yhden keijuista tarkempia tutkimuksia varten. Vaarallisimman kaikista keijuista. Demonin.

Mitä luulette keijujen arvelevan asiasta? Salaiseen erikoisyksikköön kutsun saanut Holly Short on tapahtumien käänteestä yhtä yllättynyt. Hän seuraa tiiviisti Artemiksen liikkeitä, mutta joku näyttää ehtineen keijukansan kahdeksannen suvun jäljille ensin.

Demoneja pitää aloillaan vain aikaloitsu, joka on kymmenentuhatta vuotta vanha ja osoittanut viime aikoina heikkenemisen merkkejä. Vapauduttuaan demonit kylväisivät varmuudella tuhoa ja hävitystä ihmisten keskuudessa. Se on estettävä!

Tapahtumia seurattuani pelkään kuitenkin pahoin, että ratkaisun avain on hyvää vauhtia karkaamassa Artemiksen ja Hollyn käsistä... mutta se ei voi olla mahdollista, eihän? Ja kuka kumma on Billy Kong?

Ehkä tästä kannattaisi huolestua Suomessakin. Pitäkää varanne!

Aikamatkaileva ystävänne,
Eoin Colfer

 

Kustantaja: WSOY
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789510328569
Ilmestymisvuosi: 2007
Kirjastoluokka: 845 Kaunokirjallisuus
Lajityyppi: Scifi, kauhu ja fantasia

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha1
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.