YLI 25 EURON OSTOKSET SUOMEEN ILMAN POSTIKULUJA (raja normaalisti 50 €, tarjous voimassa 30.4.24 klo 23:59 asti)

Kun leijona metsästää

Smith, Wilbur

Kun leijona metsästää on väkevästi ja jännittävästi kerrottu suurten mittojen historiallinen seikkailuromaani. Tapahtumien näyttämönä on viime vuosisadan loppupuolen Etelä-Afrikka.

Veljekset Sean ja Garrick saavat jo poikasina oppia kovaan työhön ja koviin tappeluihin isänsä karjafarmilla Natalissa. Ja vielä kovemmaksi muuttuu heidän maailmansa, kun zulut lähtevät sotapolulle valkoista miestä vastaan. Sean on romaanin varsinainen päähenkilö – hän on metsästävä leijona, jonka saalistus koituu monelle turmioksi.

Kirjan ensimmäinen jakso kertoo poikien lapsuudesta ja nuoruudesta sekä päättyy sotaan, jonka valkoinen mies voittaa. Toinen jakso kuvaa Seanin tarunomaista menestystä, hänen vaiheitaan rikkaana miehenä Johannesburgin kaupungissa. Hänen elämässään on useita naisia, joista kaunis Candy jakaa hänen kanssaan kuumeiset, ylellisen huvittelun yöt. Aamulla saattaa keinotella käsiinsä omaisuuden, illalla se on menetetty tässä seikkailijain luvatussa kaupungissa. Väkijuomat virtaavat, kapakoissa hoidellaan liikeasioita, cancan on suosituinta musiikkia. Mutta ei edes Sean ole haavoittumaton. Edessä on lyhyt lepotauko miehen kohdatessa nuoren Katriinan… 

Wilbur A. Smithin romaani on kiivennyt ennätysmäistä vauhtia suosikkien eturiviin. Jännitystä, rakkautta, värikkyyttä, kovia otteita, elävästi kuvattuja henkilöitä – mitä vielä lukija voisi vaatia suurelta seikkailuromaanilta? ”Kun leijona metsästää” on kirja kuumasta Afrikasta, miehisestä maailmasta, jossa rakkauskin on tavallista väkevämpää.

Kustantaja: WSOY
Sidosasu: Pokkari
ean: 9510123641
Ilmestymisvuosi: 1992
Kirjastoluokka: 845 Kaunokirjallisuus
Lajityyppi: Rikos ja jännitys

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 3
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.