Vihan ja rakkauden perintö

Smith, Wilbur

Kiihkeä romaani vihan ja rakkauden jakaman perheen unohtumattomista vaiheista.
Tapahtumat vievät Etelä-Afrikan aavikoilta, vuorilta ja kaupungeista natsi-Saksan sydämeen. niiden myötä kuvataan monia historiaan jääneitä tapahtumia: 30-luvun suurta lamaa, Berliinin olympialaisia, 
Abessinian sotaa, taistelua Etelä-Afrikan kullasta, timanteista, vallasta.


CENTAINE DE THIRY COURTNEY on tullut ensimmäisen maailmansodan runtelemasta Ranskasta Etelä-Afrikkaan, menettänyt paljon, mutta selvinnyt voittajana. Centainea kannustavat viha ja rakkaus sekä naisena että timanttikaivoksen johtajana, joka joutuu taistelemaan itsenäisyydestään suuryhtiöiden puristuksessa. Ja Centainen ratkaisut, oikeat ja väärät, määräävät myös hänen poikiensa Manfredin ja Shasan kohtaloita.
MANFRED DE LA REY, kova ja jäntevä kuin aavikon leijona, käy vaaroja kaihtamatta sokeaa, epätoivoista taistelua menestyksestään.
SHASA COURTNEY joutuu väkivaltaisten tapahtumien pyörteisiin hurjapäisessä ponnistelussaan kotimaansa epävarman tulevaisuuden puolesta.
Manfred ja Shasa eivät tiedä olevansa veljeksiä – mutta ensitapaamisestaan lähtien he ovat verenperintönsä ja aatteittensa perusteella verivihollisia.
Lannistumaton Centaine elää kaikessa mukana, niin liikkeenjohtajan, naisena, jonka rakkaudenkaipuu saa täyttymyksensä, kuin äitinä, joka joutuu paljastamaan syvimmän salaisuutensa.

Mestarikertoja Wilbur Smith vyöryttää esiin Afrikan kauneuden ja julmuuden, äärimmäiset vastakohdat luonnossa, aatteissa ja ihmisissä – heidän intohimoissaan, vihassaan ja rakkaudessaan.

Kustantaja: Otava
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789511092513
Ilmestymisvuosi: 1988
Kirjastoluokka: 845 Kaunokirjallisuus

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen1
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 9
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.