kätketyn haudan arvoitus

Smith, Wilbur

Mestarillinen tarinankertoja vie huikealle matkalle muinaisen faraon jäljille

Duraid al-Simma ja hänen vaimonsa Rojan ovat tehneet vuosikausia töitä selvittääkseen ikivanhan kirjakäärön salaperäisen sanoman. Arvoituksellinen viesti lähes neljäntuhannen vuoden takaa on todista Afrikan kesyttömään erämaahan kätketystä faraon hautakammiosta. Mutta missä hauta mittaamattomine aarteineen sijaitsee, sen Taita-orja on pukenut nerokkaan salakirjoituksen muotoon.

Suunnitelmat sekoavat, kun Duraid murhataan ja korvaamaton käärö varastetaan. Toteuttaakseen miehensä viimeisen toivomuksen Rojan lähtee englantilaisen rahoittajan kanssa seuraamaan muinaisten egyptiläisten jälkiä.
Matka Etiopian jylhän ylängön rotkolaaksoihin ja mahtaville putouksilla on täynnä vaaroja ja koettelemuksia, ja kintereillä vaanivat ahneet ja häikäilemättömän rikolliset – miehet, joiden kynnyksen tappaa Rojan tietää varsin matalaksi.

Kätketyn haudan arvoitus on kaikkea, mitä kunnon seikkailuromaanilta voi toivoa: vauhdikas, eksoottinen ja mielikuvitusta kiehtova. Kuten pari vuotta sitten ilmestynyt Joen jumala, se lumoaa myös historiallisuudellaan – tällä kertaa oman aikamme näkökulmasta.

Kustantaja: Seven
Sidosasu: Pokkari
ean: 9789511176886
Ilmestymisvuosi: 2007
Kirjastoluokka: T84.2 Kaunokirjallisuus

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen2
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.