Maailma ei ole valmis. Tarvitaan enemmän kirjoja.

Meiltä löydät erittäin kattavan valikoiman tietoa ja kaunoa. Uutuuksia, klassikoita ja harvinaisuuksia. Tätä lukiessanne hyllyissämme on yhteensä 57 036 eri kirjanimikettä sekä 3 367 -elokuvaa. Näistä on esillä Citycenterissä 8 798, Kaisaniemen Sivullisessa 45 166 nimikettä, Mariankadun kaupassamme 5 799 nimikettä, Kaivopihan kaupassamme 10 325 kirjaa ja Kuopion kaupassamme 6 766 kirjaa. Tule tekemään löytöjä!


Rosebud somessa

        


Lukusuositukset



Rosebud - Ajankohtaista

Sivullisen ohjelmaa elokuussa

To 8.8. klo 17
Siiri Enoranta: Keuhkopuiden uni (Gummerus) JULKKARIT

Ylenpalttiset kartanot ympäröivät keuhkopuita, joihin jokaisen Homo arboriksen on selviytyäkseen kiinnityttävä yöksi. Vain surkastuneet siivet muistuttavat heitä esivanhempien taivaisiin yltäneistä lennoista. 

Vapautta janoava Katica on tottunut hurmaamaan seurapiiriläisiä huvikseen, mutta kiehtova taidemesenaatti Sera vangitsee hänen mielenkiintonsa. 

Katican veli suunnittelee lentokonetta, jolla päästä takaisin taivaalle. Se ei seurapiirejä hallinnoivan tohtorimarkiisin aatteisiin sovi. Yhdellä teollaan Katica tuhoaa veljensä ja tohtorimarkiisin suunnitelmat. Alkaa koston kierre, jonka jälkeen maailma ei ole enää ennallaan. 

To 15.8. Taiteiden yö

Kirjallista ohjelmaa läpi päivän iltaan saakka. Lavalla mm. Sanna Nyqvist ja JP Koskinen. Ohjelma tarkentuu.

Rosebud Sivullisen ohjelma myös YouTubessa

Sivullinen on 1300 neliön ja 50 000 nimikkeen kirjakauppa Kaisaniemenkatu viidessä Helsingissä. Sivullisessa järjestetään päivittäin kirjallisia tapahtumia. Voit seurata sitä myös netin välityksellä YouTube-kanavallamme: Sivullinen_Lava

Tapahtumista jää tallenteet katsottavaksi jälkikäteen.