YLI 25 EURON OSTOKSET SUOMEEN ILMAN POSTIKULUJA (raja normaalisti 50 €, tarjous voimassa 22.9.24 klo 23:59 asti)

Rivo Satakieli & Väärän jäljillä

Lehtolainen, Leena

Maria Kallion yhdeksäs ja kymmenes tapaus

RIVO SATAKIELI: Jorvin sairaalaan tuodaan pahasti viillelty vähäpukeinen nainen. Maria Kallion epäilykset kytköksestä maksullisen seksin maailmaan heräävät kunnolla seuraavana päivänä, kun tunnettu prostituoitu murhataan suorassa televisiolähetyksessä. Julkkisprostituoitu Lulu Nightingale on tarjonnut seksipalveluja Rivo Satakieli -studiossaan, jonka asiakkaisiin lukeutuu myös yhteiskunnan nokkahenkilöitä.

VÄÄRÄN JÄLJILLÄ: Maria Kallio on jättänyt Espoon poliisin taakseen ja aloittaa työt sisäasianministeriön alaisessa tutkimusprojektissa. Ystävänsä kautta Maria tutustuu toimittaja Jutta Särkikoskeen, joka on paljastanut kiekonheittäjien dopinginkäytön. Särkikoski on loukkaantunut hämärissä olosuhteissa ja kun häneen kohdistuneet uhkaukset toteutuvat, Maria joutuu yllättäen kohtaamaan vanhan työpaikkansa tutun yhteisön.

Suomen suosituimpiin kirjailijoihin kuuluva Leena Lehtolainen tunnetaan erityisesti Maria Kallio- ja Hilja Ilveskero -dekkarisarjoistaan. Hän on kirjoittanut myös useita kaunokirjallisia romaaneja sekä nuortenkirjoja.

Lehtolainen on syntynyt Vesannolla. Kirjailijantyönsä lisäksi hän on toiminut muun muassa kirjallisuudentutkijana, kolumnistina ja kriitikkona sekä suorittanut filosofian lisensiaatin tutkinnon. Hän asuu nykyään länsiuusimaalaisessa Degerbyssä.

Lehtolainen julkaisi ensimmäisen romaaninsa jo 12-vuotiaana; nuorisoromaani Ja äkkiä onkin toukokuu ilmestyi vuonna 1976.

Vuonna 1993 ilmestynyt Ensimmäinen murhani aloitti Lehtolaisen rikosromaanien sarjan, joka elämänmakuisen sankarittarensa Maria Kallion myötä toi miesvetoiseen kotimaiseen dekkarikirjallisuuteen innolla vastaanotetun naisnäkökulman.

Leena Lehtolaisen teoksia on käännetty yli 30 kielelle.

 

Kustantaja: Tammi pokkarit
Sidosasu: Pokkari
ean: 9789520438418
Ilmestymisvuosi: 2021
Kirjastoluokka: T 84.2
Lajityyppi: Rikos ja jännitys

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen8
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha1
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.