Ensimmäinen murhani

Lehtolainen, Leena

Maria Kallion ensimmäinen tapaus

Opiskelijakuoron railakkaat harjoitukset helsinkiläishuvilalla katkeavat, kun ykkösbasso löydetään kuolleena. Tapaus on näytön paikka Maria Kalliolle, jonka uraa rikososaston ylikonstaapelina rasittaa se, että hän on sekä nuori että nainen. Kuoron hilpeän julkisivun takaa löytyy katkeria intohimoja, eikä niiden penkomista helpota havainto, että joukossa on Marian vanhoja kavereita.

Taas mentiin, ajattelin etsiessäni kaapista jotakin säädyllistä päällepantavaa. Virkahame oli Pasilassa, joten paremmat farkut saivat kelvata. Tukka oli märkä, mutta kuivaaja pörröttäisi sen vain punaiseksi takuksi. Yritin sutia meikintapaista punoittavaan naamaani ja irvistin peilikuvalleni. Se esitti jotakuta muuta kuin kunnioitettavaa naispuolista poliisikonstaapelia: Vihreänkeltaiset silmät näyttivät kissalta lainatuilta, karkean köysihamppukiharan väriä oli tehostettu punaisella purkista (vain Melody ja minä...). Epäkunnioitusta herättävin piirre oli pystynenäni, jonka aurinko oli kirjavoittanut kesakoilla. Suuta oli joku väittänyt sensuelliksi, mikä suomeksi merkitsee hivenen liian paksua alahuulta. Minunko, kakaran näköisen naisentekeleen, oli nyt lähdettävä puolustamaan lakia ja järjestystä Vuosaaren perukoille?

Suomen suosituimpiin kirjailijoihin kuuluva Leena Lehtolainen tunnetaan erityisesti Maria Kallio ja Hilja Ilveskero -romaaneistaan. Hän on kirjoittanut myös useita dramaattisia perhe- ja avioliittoromaaneja.

 

Kustantaja: Tammi pokkarit
Sidosasu: Pokkari
ean: 9789520422301
Lajityyppi: Rikos ja jännitys
Hyllypaikka (Sivullinen kirjakauppa): 2308Rikospokkari

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen7
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha1
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio1
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.