Bresson, Fassbinder, Fellini -paketti

Timonen, Lauri

Sodankylän filmifestivaalien kunniaksi Rosebudin kustantamat Lauri Timosen ohjaajajättiläiskirjat tarjoushintaisena pakettina!
Sisältää seuraavat teokset:
Robert Bresson, luultavasti. ISBN 9789527313640
"Timosen kansainväliselläkin mittapuulla poikkeuksellisen järkälemäinen tietoteos avaa Bressonin elokuvat ja henkilön ennennäkemättömällä tavalla. Mukana on kattava otos elokuvien dialogeja, ohjaajan haastattelulausuntoja ja lajin ranskalaista historiaa."
Pelko jäytää sielua - Rainer Werner Fassbinderin elämä ja kuolema. ISBN 9789527313169
"Elokuvat ja teatterityöt, yksityiselämä, tärkeimpien työtovereiden esittelyt ja yllättävät Suomi-yhteydet kattava tietoteos piirtää kuvan ilotyttöjen parissa kasvaneesta, voimakkaiden naisroolien luojana tunnetusta ohjaajasta."
Federico Fellini - Uneksijan sirkus. ISBN 9789527313312
"Uneksijan sirkus maalaa kokonaiskuvan totuuttaan etsivästä ihmisestä ja italialaisen elokuvan historiasta, käy läpi Fellinin teokset ja elämänvaiheet, ja sisältää runsaasti sekä tärkeimpien yhteistyökumppanien ja kilpailijoiden esittelyjä, että läheisimpien näyttelijöiden pienoismuotokuvia."

Kustantaja: Rosebud/Umpihanki/Voima
Sidosasu: Pehmeäkantinen
ean: timonenx3
Ilmestymisvuosi: 2023

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen3
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.