Sankarimatkailijan Marinmaa ja Udmurtia

Salminen, Esa-Jussi

Sankarimatkailijan opas Marinmaahan ja Udmurtiaan johdattaa alueiden historiaan ja nykypäivään niin valtiollisina muodostelmina kuin marin ja udmurtin kieltä puhuvien suomalaisten sukukansojen alueina.

Esa-Jussi Salminen kertoo elävästi omakohtaisten kokemuksien kautta, kuinka sukukansojen venäläistäminen on ollut tietoista politiikkaa. Syventymällä niiden kielitilanteeseen ja poliittisiin kamppailuihin tarkastellaan samalla myös alueiden kirjallisuutta. Entistäkin ajankohtaisempien kieliasioiden lisäksi teos tutkii Marinmaata ja Udmurtiaa erikseen sekä opastaa maiden nähtävyyksiin, luontokohteisiin ja ajanviettotapoihin. Siinä tarkastellaan myös alueen ruokakulttuuria ja vinkataan parhaimpiin ravintoloihin ja majoituspaikkoihin.

Kirjan osia voi mainiosti ottaa valikoiden luettavaksi missä järjestyksessä tahansa.

Esa-Jussi Salminen on suomentaja, toimittaja ja sukukansa-asiantuntija, joka on työskennellyt vuosia opetustehtävissä Joshkar-Olassa, Kolozsvárissa ja Izhevskissä. Hän on suomentanut useita udmurttilaisen ja marilaisen kirjallisuuden teoksia.

Kustantaja: Rosebud/Umpihanki/Voima
Sidosasu: Pehmeäkantinen
ean: 9789527313633
Ilmestymisvuosi: 2023
Kirjastoluokka: 47.1
Hyllypaikka (Sivullinen kirjakauppa): 2312uutuustieto

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen8
Rosebud Citycenter1
Rosebud Kaivopiha5
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio4
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.