YLI 25 EURON OSTOKSET SUOMEEN ILMAN POSTIKULUJA (raja normaalisti 50 €, tarjous voimassa 30.4.24 klo 23:59 asti)

Vuodenaikakvartetti

Vuodenaikakvartetti

smith, ali

Koko Vuodenaikakvartetti, neljä kovakantista kirjaa, yhdessä paketissa.
Syksy
Ali Smithin Vuodenaikakvartetin ensimmäinen osa on unohtumaton tarina ikääntymisestä, ajasta ja rakkaudesta - sekä tarinoista itsestään.
Syksy. Aika sumujen ja satoisuuden. Kaksi ystävystä, satavuotias Daniel ja vuonna 1984 syntynyt Elisabeth, pohtivat sekä tulevaa että mennyttä historiallisen kesän revittyä Yhdistyneen kuningaskunnan kahtia. Rakkaus on voitettu, rakkaus on menetetty. Toivo kulkee käsi kädessä toivottomuuden kanssa. Vuodenajat seuraavat toisiaan, kuten aina ennenkin.
Syksy, loistava kuvaus rikkauden, sadonkorjuun ja arvon merkityksestä, on ensimmäinen osa Ali Smithin neliosaista vuodenaikasarjaa. Se on katsaus meidän ajastamme: Keitä me olemme? Mistä meidät on tehty? Se on shakespearelaista jeu d’espritiä, keatsiläistä melankoliaa, puhdasta 60-luvun poptaiteen energiaa. Syksy liikkuu kevyesti ajassa läpi historioiden.
Syksy on ylistetyn Vuodenaikakvartetti-sarjan ensimmäinen osa, ja se oli Man Booker -finalisti ilmestymisensä jälkeen vuonna 2017.
Ali Smith on britannialainen nykykirjailija, joka on kirjoittanut lukuisia romaaneja ja novellikokoelmia sekä näytelmiä. Hänen tuotantonsa on kerännyt runsaasti kirjallisuuspalkintoja sekä ehdokkuuksia.
---
Talvi
Ylistetyn Vuodenaikakvartetin toinen osa
Talvi, iloton vuodenaika. Pureva tuuli, routainen maa. Lyhimmät päivät ja pisimmät yöt. Kesän lehdet kuollutta roskaa.
Sekalainen seurue kokoontuu yhteen jouluksi, mutta onko jättimäisessä talossa tilaa jokaiselle? Rakastetun vuodenaikasarjan toinen osa tarkastelee synkkää totuudenjälkeistä aikaa; se on tarina, jonka juuret ulottuvvat syvälle historiaan, muistoihin ja lämpöön ja jonka ytimessä ovat ikivihreät taide, rakkaus ja huumori.
Käsillä on vuodenaika, joka opettaa meidät selviytymään.
Ali Smith on britannialainen nykykirjailija, joka on kirjoittanut lukuisia romaaneja ja novellikokoelmia sekä näytelmiä. Hänen tuotantonsa on kerännyt runsaasti kirjallisuuspalkintoja sekä ehdokkuuksia.
---
Kevät
Rakastetun Vuodenaikakvartetin kolmas osa

Mikä yhdistää Katherine Mansfieldiä, Charlie Chaplinia, Shakespearea, Rilkeä, Beethovenia, brexitiä, nykyisyyttä, menneisyyttä, pohjoista, etelää, itää, länttä, miestä joka murehtii menneitä, naista joka on jumissa nykyisyydessä?
Kevät. Yhdistävä tekijä.
Aikojen yli kurkottaen ja Perikleestä, Shakespearen railakkaimmasta teoksesta ammentaen Ali Smith kertoo vuodenaikasarjan kolmannessa osassa mahdottoman tarinan mahdottomasta aikakaudesta. Muurien ja sulkeutumisen keskeltä Smith avaa oven. Aika, jota elämme, muuttaa luontoa. Muuttaako se tarinan luontoa?
Aiemmin Vuodenaikakvartetista on julkaistu suomeksi osat Syksy ja Talvi.
Ali Smith on britannialainen nykykirjailija, joka on kirjoittanut lukuisia romaaneja ja novellikokoelmia sekä näytelmiä. Hänen tuotantonsa on kerännyt runsaasti kirjallisuuspalkintoja sekä ehdokkuuksia.
---
Kesä
Ylistetyn vuodenaikasarjan neljäs ja viimeinen osa on kirjallisuuden juhlaa
Nykyisyys: Sacha tietää maailman olevan hankaluuksissa. Lisäksi hänen veljensä Robert tarkoittaa hankaluuksia. Sillä välin todellisuus on syöksykierteessä, joka ei ole vielä edes kunnolla alkanut. Mennyt: Ihastuttava kesä. Eri veli ja sisko tietävät elävänsä laina-ajalla.
Tämä on tarina ihmisistä muutoksen reunalla. He ovat perhettä mutta ajattelevat olevansa vieraita toisilleen. Joten: Mikä on perheen alku? Ja mitä yhteistä on ihmisillä, jotka kuvittelevat ettei heillä ole mitään yhteistä keskenään?
Kesä.
Ali Smith on britannialainen nykykirjailija, joka on kirjoittanut lukuisia romaaneja ja novellikokoelmia sekä näytelmiä. Hänen tuotantonsa on kerännyt runsaasti kirjallisuuspalkintoja sekä ehdokkuuksia. Vuodenaikakvartetti on ollut yksi viime vuosien kirjallisista merkkitapauksista maailmanlaajuisesti.

 

 

Kustantaja: Kosmos
Sidosasu: Kovakantinen
ean: follettkvartetti
Ilmestymisvuosi: 2023
Kirjastoluokka: 84.2 Kaunokirjallisuus

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.