Viides vuodenaika

Viides vuodenaika

Smith, Ali

Ali Smithin häikäisevä romaani jatkaa palkittua vuodenaikasarjaa

Eräänä päivänä brexitin jälkeisessä, pandemian aikaisessa Britanniassa taiteilija Sandy Gray saa yllättäen puhelun opiskeluaikaiselta tutultaan Martina Pelfiltä. Martina pyytää apua: hänen on ratkaistava salaperäinen kysymys, joka on vaivannut häntä siitä asti, kun rajavartijat pitivät häntä kiinniotettuna puolen päivän ajan ilman mitään ilmeistä syytä.

Miten tämä liittyy nuoreen ja lahjakkaaseen seppään, joka ajettiin pois ammatistaan ja kodistaan viisisataa vuotta aikaisemmin?

Ali Smithin Viides vuodenaika nousee sirpaloituneen nykyaikamme ja keskiaikaisen menneisyytemme ylle toivonaan, että voisimme avata sulkeutuneet kotimme ja itsemme toisille ajoille, toisille lajeille, toisille tarinoille, toisille mahdollisuuksille.

Ali Smith on britannialainen nykykirjailija, joka on kirjoittanut lukuisia romaaneja ja novellikokoelmia sekä näytelmiä. Hänen tuotantonsa on kerännyt runsaasti kirjallisuuspalkintoja sekä ehdokkuuksia.

 

Kustantaja: Kosmos
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789523522947
Ilmestymisvuosi: 2024
Kirjastoluokka: 84.2 Kaunokirjallisuus

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.