Nasaretin miehen salaisuus Matka Jeesuksen elmn ja kuolemaan
Ei saatavilla

Nasaretin miehen salaisuus Matka Jeesuksen elämään ja kuolemaan

Kassila, Taavi

Matka Jeesuksen elämään ja kuolemaan 

Elokuvaohjaaja ja kirjailija Taavi Kassila saa kuulla, että Jeesus Nasaretilainen olisi elänyt nuoruusvuotensa Intiassa. Hän lähtee etsimään todisteita ja törmää Nikolai Notovitshin tarinaan. Tämä venäläinen historioitsija matkusti vuonna 1887 Kashmiriin, Himiksen luostariin. Hän kirjoitti nähneensä siellä ikivanhan käsikirjoituksen, jossa kerrottiin Issasta - niin kuin Jeesusta palin kielellä kutsutaan. 

Kassila päättää tehdä aiheesta elokuvan, lähtee Notovitshin jalanjäljille ja alkaa löytää lisää viitteitä Jeesukseen elämästä Intiassa. Kassila samastuu tsaarinaikaiseen esikuvaansa, matkaa Himalajalle ja rakentaa elokuvakäsikirjoitustaan samalla, kun Jeesuksen salattujen vuosien arvoitus alkaa saada lisävaloa. 

Tämä dokumenttiromaani on miehen fyysinen ja henkinen matka totuuden lähteille, siihen mitä on kirjoitettu, ja siihen, mitä on jätetty kertomatta. Matkansa aika hän löytää viiden uskonnon vanhoja käsikirjoituksia, jotka kertovat Jeesuksen salatusta elämästä. 

Kannen kuva esittää Heinrich Hoffmannin maalausta 12-vuotiaasta Jeesuksesta, joka keskustelee temppelissä viisaiden kanssa. Tämän jälkeisistä 18 vuodesta Raamattu vaikenee. Tästä tämän kirjan tarina alkaa. 

Kustantaja: muu
Sidosasu: Pehmeäkantinen
ean: 9789525945317
Ilmestymisvuosi: 2016
Kirjastoluokka: 21

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.