YLI 25 EURON OSTOKSET SUOMEEN ILMAN POSTIKULUJA (raja normaalisti 50 €, tarjous voimassa 30.4.24 klo 23:59 asti)

Suoraan hevosen suusta

Parkkari, Jukka

1990-luvun alussa suuri ja mahtava valtiokokeilu Neuvostoliitto oli tullut tiensä päähän. Se ei tietenkään tarkoittanut Venäjän poliittisten ja sotilaallisten intressien vähenemistä Suomessa. Sotilastiedustelupalvelu GRU teki vakoilijoineen parhaansa ottaessaan mittaa suomalaisesta vastavakoilusta. Helsinki tunnettiin kylmän sodan aikana vilkkaana vakoilukeskuksena, mutta keskustan alla kulkevat sokkeloiset kauppatunnelit eivät ole menettäneet merkitystään varjostajien eksytystoimissa sen jälkeenkään. Tämä ei ole poikien seikkailukertomusta, vaan diplomatian varjoisamman puolen arkipäivää.

Vuosikymmen puolivälissä Suomeen saapuu uusi sotilasasiamies. Nuori ja fiksunoloinen majuri ohjataan perheineen Töölöön mukavasti asustelemaan. Tehtaankadulla kokenut ja sympaattinen esimies ymmärtää vakoilutehtäviin saapuneen, vielä hämmentyneen tulokkaan epävarmuutta uusien läntisten haasteiden edessä. Kaiken takana leijuu vanhan tutun, Viktor Vladimirovin isällinen, mutta oman synkän historiansa kanssa elävä hahmo. Majurin pasmat kuitenkin sekaantuvat nuoruudenrakkauden ilmestyessä mukaan kuvaan, ja onpa suomalaisilla kollegoillakin yllättävä strategiansa majuriparan ja hänen maanmiestensä pään sekoittamiseksi.

Kustantaja: Arktinen banaani
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789525768770
Ilmestymisvuosi: 2010
Kirjastoluokka: 842 Kaunokirjallisuus
Lajityyppi: Rikos ja jännitys
Hyllypaikka (Sivullinen kirjakauppa): 2308Rikos

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen10+
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 6
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.