Herkutellen luonnossa
Ei saatavilla

Herkutellen luonnossa

Hentman, Raija

Herkutellen luonnossa - kuivatuotteista kunnon eväät on kattava tietopaketti erilaisten ruoka-aineiden kuivattamisesta ja retkikeittimin valmistettavista herkullisista aterioista. Kirjassa käydään läpi myös retkelle valmistautuminen, tuotteiden pakkaaminen, kuivurit, keittovälineet, energian lähteet ja tarve, ruoka-aineiden säilyttäminen sekä erikoisruokavaliot.

Retken odotetuin hetki on aina ruokatauko. Kaikki kirjan yli 300 reseptiä ovat saaneet nimensä ja muotonsa todellisissa retkiolosuhteissa. Ohjeet sopivat niin retkeilijöille, veneilijöille, melojille, pyöräilijöille kuin leirintämatkailijoille ja mökkielämää viettäville - kaikille jotka laittavat ruokaa kotikeittiötä alkeellisemmissa olosuhteissa. Kirjassa annetut ravintosuositukset on tarkastanut elintarviketieteen professori Mikael Fogelholm.

Herkutellen luonnossa - kuivatuotteista kunnon eväät ilmestyi ensimmäisen kerran vuonna 2005 ja sitä on myyty jo lähes 5 000 kappaletta. Tähän neljänteen painokseen ruokaohjeet sekä kirjan sisältämä muu oleellinen tieto on päivitetty. Lisäksi uusia reseptejä on lähemmäs neljäkymmentä. Raija Hentman on järjestänyt retkiä työkseen jo 40 vuoden ajan. Hän on myös retkeily- ja matkailutoimittaja, järjestää retkeily- ja retkiruokakoulutuksia, testaa välineitä, opastaa vaelluksia, valokuvaa ja pitää esitelmiä aiheesta.

Kustantaja: Sitruuna
Sidosasu: Pehmeäkantinen
ean: 9789525701388
Ilmestymisvuosi: 2013

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.